Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Varza-n paturi

Featured Replies

Iata o reteta care se mai poate numi:varza a la cluj,sarmale inprastiate,sarmale inpuscate,musaca de varza...

Reteta este versatila si prevede in primul rand varza calita(murata sau dulce),carne tocata condimentata dupa cum va plac sarmalutele,se pune in straturi la cuptor,restul e obtional.

Iata cum imi place mie(am pozat doar o parte din ingrediente,cele mai importante ca nu-mi incapeau toate-n poza)...

post-405-126851073218_thumb.jpg

Deci o varza mare murata,carne tocata porc cu vita,cam 700 gr.,afumatura,piept de porc,condimentat(dar se poate si alte afumaturi),2 rosii,o ceapa,1morcov mic,1 lingura de bulion,suc de rosii,smantana,3 oua,condimente(condiment de sarmalute,paprica,boia dulce,piper,putin maghiran,cimbru uscat..)se mai poate pune orez dar eu nu am vrut..

Am facut o prajeala din cepa morcov si o lingura de bulion ,am amestecat-o cu carnea tocata,am pus 2 oua si condimente .

post-405-126851204002_thumb.jpg

Am calit varza tocata marunt in ulei,la urma am adaugat piper negru proaspat rasnit

post-405-126851075151_thumb.jpg

Am dispus in forma un strat de varza calit si unul de tocatura(taina(cum zice sefu'):valabil si la sarmalute,pe fundul vasului se pune o foaie de dafin si cateva bobite de piper ;) )

post-405-126851080314_thumb.jpg

Am pus feliute de afumatura,feliute de rosii,suc de rosii si smantana pe care am amestecat-o cu un ou batut

post-405-126851081389_thumb.jpg

Am continuat in straturi pana am terminat compozitia,asa arata gata de dat la cuptor,am presarat putin cimbru uscat si maghiran:

post-405-126851082652_thumb.jpg

Si din ''profil:

post-405-126851083568_thumb.jpg

Asa arata coapta,imi pare rau ca nu puteti simti ce parfum..cred ca am scos toti vecinii afara..

post-405-126851084806_thumb.jpg

Si o sectiune,ardei iute,vin alb alea alea,stiti voi,mamaliguta sau paine neagra..

post-405-126851085723_thumb.jpg

Si-am incalecat pe-o sa' si v-am zis povestea asa.. :)

Iata o reteta care se mai poate numi:varza a la cluj,sarmale inprastiate,sarmale inpuscate,musaca de varza...

Si-am incalecat pe-o sa' si v-am zis povestea asa.. :sleepy3:

Si m-ai castigat de client!

• Author
Draga Zerda ma bucur ca ti-a placut, cand o vei presta sa vii cu impresii sa-mi spui cum iti place tie...ne mai sfatuim..facuta asa cum am spus e preferata mamii mele..
  • 1 year later...

Am facut si eu reteta. Foarte, foarte buna!! Am facut din carne de curcan si din sunculita afumata de curcan, am mai pus si 100g orez integral,am folosit suc proaspat de la 4 rosii marii si nu am mai avut unde sa mai bag si smantana. A iesit pe placul nostru si ma bucur ca am gasit alta alternativa de a face sarmalele,asa ca eu nu prea le am cu impaturitul lor :D.

Multumesc mult de reteta :rolleyes:

direct din farfurie....

post-1297-13196357797076_thumb.jpg

Pupici!!