March 14, 201016 yr comment_26792 Reteta e din revisa "Cucina no problem" ianuarie 2010.scuzati fotografiile, sunt incepatoare, va rog sa aveti clementa... Ingrediente pentru 4 portii800 gr sepie500 gr cartofi2 linguri mustar boabe150 gr rosii cireasa 1 ceapa mica1 catel usturoi2 ramurele de cimbrisor 1 pahar cu vin alb ulei, sare, pipereu am facut jumatate de catitate:scuze, am uitat mustarul...: rezultatul final:am curatat cartofii, i-am taiat in cuburi:am taiat sepia in bucati destul de mici: [am pus in tigaie ulei, ceapa taiata cubulete si putin cimbrisor: cand ceapa a fost prajita am adaugat sepiile si le-am lasat cam 2 minute, dupa care am adaugat paharul de vin alb si am lasat sa se evapore:am pus in un alta cratita putin ulei, cealalta ramurica de cimbrisor, usturoiul si apa pana la nivelul cartofilor dar sa nu-i acopere; in revista scrie sa-i fierbi un minut apoi dati la cuptor intr-un vas tapetat cu hartie de copt udata di stoarsa (eu am preferat metoda mea). am pus capacul si am lasat la fiert : am lasat sepiile la foc mic si din cand in cand am adaugat un pic da ape calda, cand se evapora prea tare: cand cartofii au fost aproape fierti, am luat capacul si i-am lasat sa capete o culoare aurie: cand au fost frumos rumeniti, am adaugat lingura de mustar la sepii, apoi cartofii si rosiile taiate in 2. am mai lasat 2 minute la foc.in farfurie: Report
March 14, 201016 yr Author comment_26794 of, nu am reusit sa incarc fotografia cu mustarul iar ultima fotografie trebuia sa fie prima (am scris rezultatul fnal si am atasat fotografia, dar scrisul a disparut si fotografia e la sfarsitul post-ului) Imi poate spune cineva ce am gresit, va rog? multumesc Report
March 14, 201016 yr Author comment_26796 multumesc, Any_Annette! era un parfum de cimbrisor in casa... Report
March 15, 201016 yr comment_26813 of, nu am reusit sa incarc fotografia cu mustarul iar ultima fotografie trebuia sa fie prima (am scris rezultatul fnal si am atasat fotografia, dar scrisul a disparut si fotografia e la sfarsitul post-ului) Imi poate spune cineva ce am gresit, va rog? multumescPoza cu mustarul care se numeste 2a n-ai incarcat-o, de aceea nu apare. Restul pozelor ti le-am aranjat eu si am corectat si titlul. Report
March 25, 201016 yr comment_29659 Nici o problema, important e sa le rezolvam oare merge si cu calamar?? Report
March 25, 201016 yr comment_29738 Sigur o sa-mi placa, dar nu ma pricep bine la vietuitoarele marii! De aia ma temeam sa incerc, daca zici tu ca merge, incerc! Report
March 25, 201016 yr Author comment_29751 Atunci spor la treaba. pune mai putin mustar decat in reteta, si mai adauga eventual dupa ce gusti daca crezi ca e cazul, mie mi s-a parut cam predominant gustul, si e mai bun sa se simta mai bine gustul calamarilor decat al mustarului. Report