March 21, 201016 yr comment_28618 [center][/center] [size=5][b]Ingrediente[/b][/size] [center][size=4]300-400 gr peste afumat 1 cartof fiert 300 gr masline mari sare, piper dupa gust pesmet oua patrunjel,coriandru, marar -(frunze), dupa preferinte un chilli(la alegere) Cantitatile sunt estimative,pot fi adaptate in functie de necesitati[/size]. Pestele l-am tras in lapte pentru vreo 10 min. sa ramana totusi carnea ferma am fiert cartoful si l-am maruntit, deasemeni si pestele si am tocat zarzavatul,maslinele aveau deja samburele scos. am potrivit de sare si piper si am amestecat, dar fara sa sfaram prea tare ingredientele in fiecare maslina desfacuta am pus umplutura, cam o lingurita bine incarcata, fiti generoase ,amestecul e lipicios, nu se desface dupa formare dati prin ou si pemet si puneti la rece pt 15 min incingeti ulei si prajiti pana devin aurii nu le-am tinut mai mult de 3 min la 180 grade,s-au facut crocante (yammm!) si am facut si un sos de ciuperci , pe care ades il folosesc ca dip,foarte bine se pastreaza fara sa-si schimbe gustul un fir de praz si vreo 150 gr ciuperci le-am inmuiat cu un strop de unt si 50 ml apa, sare si piper dupa 10 min am pus 2 linguri de creme fraiche si apoi am dat la robot pana s-a omogenizat totul sosul l-am pus din nou in tigaie pt 5 min si am adaugat 50 gr cascaval ras...si gata! concluzie! Buneeee! Pofta buna! [/center] Report
March 21, 201016 yr comment_28625 Nico, Asta-i deja o[b][size=4][color=#008000] Reteta Gourmet.[/color][/size][/b]Mai mult nu mai zic,ca se subantelege. Bravo !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/41.gif Report
March 21, 201016 yr comment_28629 Nicoleta, aceasta este o prezentare superba pentru care te felicit din toata inima! (Pozele m-au dat pe spate de-a dreptul !) Report
March 21, 201016 yr comment_28640 Superb! Altceva, nu stiu ce sa mai zic.... Pozele-s graitoare! Report
March 21, 201016 yr comment_28645 Nico,asta chiar e Gourmet,cum zice Pisco!E demna 100 % de Arta Culinara!Foarte frumoase imaginile! Report
March 21, 201016 yr comment_28654 Si zici ca faci reclama la platou pentru aperitive sau ? ))foarte frumos arata totul Report
March 21, 201016 yr comment_28716 Doamna Nico io' nu-s consumatore de peste(desi sunt pestoaica,dar sunt cateva retete ale tale care pana si pe mine m-au dat gata,asta inclusa)..tre sa trec la prestat..Frumoasa reteta,frumoase poze,frumoasa prezentare...10.. Report
March 22, 201016 yr Author comment_28883 Nico, Asta-i deja o[b][size=4][color=#008000] Reteta Gourmet.[/color][/size][/b]Mai mult nu mai zic,ca se subantelege. Bravo !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/41.gif hai mai, nici chiar asa, dar oricum mi-a mers la suflet asa ca, Nicoleta, aceasta este o prezentare superba pentru care te felicit din toata inima! (Pozele m-au dat pe spate de-a dreptul !) Bunny ,te ,daca si tie ti-a placut, inseamna ca mai fac...si papa si poze, sincer nu mai aveam curajul.si asa stateam cu inima la gura ca nu stiam daca o sa va placa Report
March 22, 201016 yr Author comment_28886 Nico,asta chiar e Gourmet,cum zice Pisco!E demna 100 % de Arta Culinara!Foarte frumoase imaginile! Maya...,esti tu asa draguta, si-mi aduc aminte de primele mele postari de odinioara ,si mersic mult,daca intr-adevar ti-a placut,am mai mult curaj acu` Report
March 22, 201016 yr Author comment_28887 Superb! Altceva, nu stiu ce sa mai zic.... Pozele-s graitoare! foxule, ,las` ca esti de neintrecut si la retete si la poze..., am dat si eu proba de foc Si zici ca faci reclama la platou pentru aperitive sau ? ))foarte frumos arata totul asa am zis si eu, bune tare ca aperitiv, da am facut si cu sos si paste,si cu orez,foarte bune. Doamna Nico io' nu-s consumatore de peste(desi sunt pestoaica,dar sunt cateva retete ale tale care pana si pe mine m-au dat gata,asta inclusa)..tre sa trec la prestat..Frumoasa reteta,frumoase poze,frumoasa prezentare...10.. Geanyyyy!nu mai beau cafea cu tine... hai pune de-o visinata si zi-mi Nico,ca zau ma simt aiureate si mersi Report
March 22, 201016 yr comment_28891 OK. dar toata lumea se ia de visinata asta ,de mine:'''nnnuuu ioo' ammmm,eeee a lu' ffooxxyyy!!!(din nefericire ) Report
March 22, 201016 yr comment_28906 Nico minunate chiftelutele, fotografiile spun totul, practic iti vine sa musti din monitor si eu fac chiftelute din peste dar file de peste proaspatam sa incerc si eu reteta ta cu sigurantaBravo, minunat Report
March 22, 201016 yr comment_28918 Am vrut sa fac azi chiftelute, da' ca un facut, n-am gasit peste afumat nicaieri! Si am colindat prin vreo 4 magazine. Las' ca maine dimineata gasesc sigur, ca ma duc in oras la cumparaturi si plimbari, iar maine dupa-amiaza precis le fac! Report