March 27, 201016 yr comment_30037 Dragele mele sunt convinsa ca stiati dar tin sa va amintesc,ca asta noapte,ora 3 va deveni ora 4,se scurteaza noaptea,dormim mai putin etc...Vestea buna e ca :''vine ,vine,priimavara..''' Report
March 28, 201016 yr Author comment_30166 Draga Aminary asta a fost si rostul topicului deschis de mine sa reaminteasca celor ce au uitat,sper sa va fi fost de folos... Report
March 29, 201016 yr comment_30279 pe mine m-a luat pe nepregatite rau ieri, coceam niste cornuri cu gem cand am aflat ca in juma' de ora tre sa fiu la nu's ce intalnire . in plus de dimineata a trebuit sa pun ceasu' sa sune sa ajung si eu la o ora decenta la munca mersi Geany Report
March 30, 201016 yr comment_30524 Eu chiar nu aveam nici o idee... noroc cu soata mea, ca daca era dupa mine... jalenie mare pe strada mea... Sorina Report
October 30, 201015 yr Author comment_62213 Nu uitati sa potriviti ceasurile... ora 4 va deveni ora 3 asta noapte(noaptea de sambata pe duminica adica 30 pe 31 octombrie)trecem la ora de iarna.... Parca vad ca prima care va uita voi fi io'... Report
October 30, 201015 yr comment_62239 La noi se termina vacanta de "cartofi" a scolilor. fiimea abia se intoarce in seara asta de la bucale Report
October 30, 201015 yr Author comment_62242 Egal,avem vacanta!Sa se schimbe! Si eu cu bubuletul sunt in vacanta,1 sapt.credeam ca dormim mai mult..aiurea,e cu capu' se scoala cu noaptea-n cap ca el vrea la ''moamna,piii''(traducere:doamna ,copii)se trezeste mai devreme decat de obicei la 6 ,cand aveam gradi trageam la 7,30 de el de-mi sareau capacele... Report
October 30, 201015 yr Author comment_62244 La noi se termina vacanta de "cartofi" a scolilor. fiimea abia se intoarce in seara asta de la bucale Hahaaa!!!iti vine fameleonu' acasa Steluto'... Report
October 30, 201015 yr comment_62301 Egal,avem vacanta!Sa se schimbe! Si eu cu bubuletul sunt in vacanta,1 sapt.credeam ca dormim mai mult..aiurea,e cu capu' se scoala cu noaptea-n cap ca el vrea la ''moamna,piii''(traducere:doamna ,copii)se trezeste mai devreme decat de obicei la 6 ,cand aveam gradi trageam la 7,30 de el de-mi sareau capacele... Eu sunt fericita ca astazi nu s-au trezit devreme pentru ca si la noi e aceeasi problema:in timpul saptamanii trag de ei,iar sambata/duminica la 7 sunt la mine in dormitor Sunt curioasa cat or dormi sapt asta de vacanta;poate am noroc sa dorm mai mult dimineata Eu imi "mut" deja ceasurile,sa fiu sigura ca nu ratez miercuri programarea la dentist Report
October 30, 201015 yr comment_62302 Geany, ti-am lipit topicele, ca tot tu ai tinut evidenta si la trecerea la ora de vara!!! Report
March 27, 201115 yr comment_83679 Hieloouu! Ati dat ceasul cu o ora inainte,fetelor?! În afara de cel de la microunde se schimba singure toate.Ma'c sa-l schimb,ca am uitat Merci Report
March 27, 201115 yr Author comment_83682 Hieloouu! Ati dat ceasul cu o ora inainte,fetelor?! În afara de cel de la microunde se schimba singure toate.Ma'c sa-l schimb,ca am uitat Merci Hi hi hi! O sa te fac sa razi si la mine(in afara de ceasul de la intrare de pe hol,care-l vad si din bucatarie si la iesirea din casa,ca e mecanic dar fara el sunt ca si moarta,nu mi-i indemana sa nu mearga brici),dar sotul ca e in armata le pune el pe toate cu mana lui si le verifica,zice ca nu are el ''baza'' pe tehnologie Mde' defect profesional Report
March 24, 201214 yr Author comment_138802 Hielloouu!!! Asta noapte se schimba ora (mnee,dormim cu o ora mai putin ) ora 3 devine ora 4 .....sa nu uitati!!! http://stirileprotv.ro/stiri/social/pierdem-o-ora-de-somn-romania-trece-in-noaptea-de-sambata-spre-duminica-la-ora-oficiala-de-vara.html Report
March 29, 201412 yr Author comment_215455 Hieelloouu'!! ,nu uitati sa dati ceasul cu o ora inainte,(asta noapte trecem la ''ora de vara'' )ora 3 va deveni ora 4 . Report