March 29, 201016 yr comment_30394 draga ZOZORICO am facut doar o portie din aceasta pasta doar pt tine (pt ca aveam jumeri macinate si daca am promis....am promis) ingrediente pt o portie (pt 2 felii de paine)4 lingurite de jumeri macinate2 lingurite cu varf de mustar2 lingurite ceapa tocata fff maruntsare,piper cantitatile astea se pot ajusta dupa preferinte se macina jumerile si ceapa se toaca fff maruntmustarul,sarea si piperul se amesteca bineapoi se adauga o parte din jumeri si se amesteca dupa ce a devenit o pasta omogena se adauga si restul de jumeri macinate si se amesteca bine pana devine ca o spuma (cel mai bine iese amestecata cu mixerul dar eu...la o portie....)se intinde pe paine si se serveste cu mare pofta!!!!!eventual cu rosii proaspetedupa ce sta cateva ore la frigider va fi si mai buna Report
March 29, 201016 yr comment_30407 Misha, te rog frumos arunca si pana la mine niste jumari,ca-s moarta dupa ele.Noroc ca nu mai taiem porc.Cand faceam jumari,o sapatamana pana nu le terminam eu,nu mancam altceva.Doar jumari cu paine si cu sare. Nu vrei sa stii ce-mi arata cantarul dupa..... Report
March 29, 201016 yr comment_30409 Cand faceam jumari,o sapatamana pana nu le terminam eu,nu mancam altceva.Doar jumari cu paine si cu sare. si tu? eu bagam si ardei iute de la otet de fapt, asta a fost mancarea mea preferata si cand eram gravida. Report
March 29, 201016 yr comment_30415 Cand faceam jumari,o sapatamana pana nu le terminam eu,nu mancam altceva.Doar jumari cu paine si cu sare. si tu? eu bagam si ardei iute de la otet de fapt, asta a fost mancarea mea preferata si cand eram gravida. O reteta ca asta se trimite numai si numai prin PM Si doar pentru fericitele care-s ajunse si poseda. Ca altfel te fulgera si cazi mort pe birou :P Report
March 29, 201016 yr Author comment_30418 Misha, te rog frumos arunca si pana la mine niste jumari,ca-s moarta dupa ele.Noroc ca nu mai taiem porc.Cand faceam jumari,o sapatamana pana nu le terminam eu,nu mancam altceva.Doar jumari cu paine si cu sare. Nu vrei sa stii ce-mi arata cantarul dupa.....hai ca arunc ...le prinzi??? eu jumeri "in stare pura" manac fff rarin schimb nu refuz o felie de paine unsa cu aceasta pastadar..stiu si eu cum e cu cantarul...din pacate asa ca...o las moale... Report
March 29, 201016 yr Author comment_30419 Cand faceam jumari,o sapatamana pana nu le terminam eu,nu mancam altceva.Doar jumari cu paine si cu sare. si tu? eu bagam si ardei iute de la otet de fapt, asta a fost mancarea mea preferata si cand eram gravida. O reteta ca asta se trimite numai si numai prin PM Si doar pentru fericitele care-s ajunse si poseda. Ca altfel te fulgera si cazi mort pe birou :P naaaaaaaaa!!!!!!nu vreau intamplari nefericite...da nici slanina de porc nu gasesti?ca atunci nar fi o problema...nu? Report
March 30, 201016 yr comment_30552 Nu, decat bucatele mici care costa scump de tot. Doar bacon taiate in felii subtiri. Aici se fac jumari dar la tara. Ma rog, nu o sa mor fara ele si nici in pericol de avort Acum m-am delectat si cu pogacelele alea sau osanzele, cum zice Laponica mea.Asa, pentru cultura mea vasta. Report
March 31, 201016 yr comment_30596 O reteta ca asta se trimite numai si numai prin PM Si doar pentru fericitele care-s ajunse si poseda. Ca altfel te fulgera si cazi mort pe birou Yandira, stii la cine ma gandeam eu cand citeam reteta asta? la prietenii lui Ingrid, aia care stergeau frunzele de salata cu servetelul Report
March 31, 201016 yr comment_30651 Ha ha ha, ai dreptate, ce blagoslovite am fost noi cand eram tinere ca mancam untura cu sare pe o felie de paine neagra(din aia groasa, cu care acum as face 4 sandwichuri),placintele si toate bunatatile lumii si eram slabute de numaiSi astea saracile, stiu mancarea doar din poze Report
March 31, 201016 yr comment_30656 Cam asa o pasta facea si bunica-mea in vacante cand stateam la ea! Mancam dimineata la ceai si ma duceau parintii la doctori ca ce slaba sunt!! O tempora...o mores! Report
March 31, 201016 yr comment_30666 pfffiu. ce pofta mi-ati facut cu pasta de jumeri.sa va zic si un secret: am o punga de jumeri congelate si vor fi numai bune de facut pasta asta . si tu? eu bagam si ardei iute de la otet de fapt, asta a fost mancarea mea preferata si cand eram gravida.cand eram insarcinata eram in stare sa mananc maioneza cu paine, untura pe paine, iar deasupra puneam putina sare si boia )))) numai de-astea as fi mancat si faceam fel si fel de retete in care sa pun maioneza muuulta ) Doamne .... Report
March 31, 201016 yr Author comment_30676 fetelor si eu papam cand eram mica paine cu untura si cu rosiimoaaa da ce buna eraaa!!!!am mancat anul trecut juma de feliuta ca dupa aia puneam un kil pe mine...va dati seama!!!!! (a dracu japita fittzoasa si io!!!!) si cand mancam la bunica 2 strijele dinalea mari si groase de pita unsa nu puneam pe mine...e!!!!cat despre graviditate si mancare unsa....mancam paine de casa prajita pe plita,unsa cu usturoi si apoi cu untura sau la fel ca si CELLYAGL bagam maioneza pe pita sau goala Report