April 11, 201016 yr comment_32062 reteta e din revista cucina no problem ingredientele mele si prepararea un pic diverse: 250 gr naut uscat 1 catel usturoisuc facut din 3 rosii60 gr paste cu ou telina, morcov, ceapa pentru supa rosmarin, ulei, sare, piperin reteta se mai mentioneaza si slanina, dar eu nu am folosit am pus nautul de cu seara in apa rece, si l-am pus la fiert cu jumatate de ceapa, telina, morcov si rosmarin separat am pus la fiert 1/2 litru de apa cu cealalta jumatate de ceapa, telina si rosmarin pentru a face o supa Cand nautul a fost fiert, l-am scurs si un pic din el l-am facut piure cu mixerul bat la cele 3 rosii le-am pielita jos si le-am pus in robot sa devina gen piure. Intr-o cratita am pust ulei, catelul de usturoi si piureul de rosii si l-am lasat la foc mic 10 minute. apoi am adaugat nautul piure si nautul boabe am pus si supa de legume si apoi pasta pana a fiert si repede in farfurie...cu piper, ulei si un pic de rozmarin Report
April 11, 201016 yr comment_32066 Foarte buna e, mie imi place mult pasta cu naut, de regula o fac fara rosii Report
April 11, 201016 yr Author comment_32067 Foarte buna e, mie imi place mult pasta cu naut, de regula o fac fara rosii E prima data cand fac, si mie mi-a placut mult. Report
April 11, 201016 yr comment_32072 O reteta interesanta.Chiar ieri ma uitam la magazin la naut uscat .Cred ca ar merge si in dieta,dar fara paste.Pentru ca e satioasa si sanatoasa.Am vazut si linte.Cred ca se poate incerca .... Report
April 11, 201016 yr Author comment_32082 O reteta interesanta.Chiar ieri ma uitam la magazin la naut uscat .Cred ca ar merge si in dieta,dar fara paste.Pentru ca e satioasa si sanatoasa.Am vazut si linte.Cred ca se poate incerca .... Sa stii ca arata deja bine si fara paste, ramane mai zemoasa...pastele au "tras" toata zeama. si e satioasa, am mancat la pranz si pana pe la 8 cand m-am intors de la sala nu mi-a fost foame. Report