April 13, 201016 yr comment_32353 Un pic de teatru radiofonic pentru cei carora le plac povestile dar nu le place sa le citeasca. Mai am, asa ca daca va plac va rog sa-mi spuneti ce ati mai dori sa ascultati. http://artaculinara.com/teatru/ Aici aveti si lista completaTeatru.pdf Report
April 13, 201016 yr comment_32355 vai ce-mi place teatrul radiofonic!!!!! era printre marile mele placeri pe vremurile ceausite. tare imi mai placea ziua de luni dupasa cand ma pregateam de ascultat. pe atunci cel mai multi imi placea Goldoni, dar acum, cand ti-am citit lista... le vreau pe toate. unele din ele imi amintesc si de copilarie, cand ascultam placi la pickup (laleaua neagra, degetica...) Report
April 13, 201016 yr Author comment_32384 Pentru acces direct va rog sa incercati sa va conectati la: ftp://nrares.dyndns.orgsau puteti sa ma contactati pe YM la adresa rares.nicusan@yahoo.com Report
April 13, 201016 yr comment_32396 In seara asta nu reusesc sa accesez link-ul dat de tine, dar mai incerc si maine. Nu disper, mai ales ca imi doresc tot ceea ce ai pe lista. Ma intereseaza tare mult. Multumesc. Report
April 14, 201016 yr comment_32438 nici eu nu am reusit sa ma conectez. am incercat si pe portul implicit (21) si tot nu ma accepta, dar macar ajunge la "waiting for welcome message...". am incercat sa ma conectez ca anonymous. poate e nevoie de un user si parola? Report