October 7, 201015 yr comment_58971 Cu ce scot eu pata de pix sau de marker de pe costumul sotzului? A reusit sa-l mazgaleasca la maneca....si nici nu stie ce e!!!!Cu alcool sanitar adica spirt... Dupa ce scoti pata nu uita sa-i''scoti si ochii''ca s-a murdarit... merci , ma duc sa incerc Report
October 7, 201015 yr comment_58972 Te astept,la mine a functionat de fiecare data,si cu pix-ul si carioca,si cu ''ochii'''... Report
October 7, 201015 yr comment_58992 n-o iesit ... Se vede ca pigmentul culorii e pe baza de altceva(eu pana acum asa am rezolvat si functiona)acum sa asteptam alte sugestii,daca nu ,doar idei de-a mele ar fi:(,daca nu este o camasa ce contine si poliester,sintetic),diluant,acetona(dizolvant de unghii)gaz,benzina,asteptam sa vedem alte pareri daca nu incerci si tu pana iese,da' sa nu strici camasa de tot ca-i pacat,si de patat a patat-o cu ceva de calitate de n-o iesit asa repede,off!!... Report
October 7, 201015 yr comment_58996 Imi pare rau ca nu a functionat dar bun de retinut pe viitor poate cand v-a fi printesa mai neatenta,uite ca sa-ti arat..Batistuta de coton a bubuletului,pix,spirt... Facem un semn made-n bubulet... Frecat cu un tampon de vata(sau tifon)bine impregnat cu spirt... Bine bine... Spalat cu sapun... Report
October 7, 201015 yr comment_58998 Un tips pe care l-am aflat in Italia ca functiona la scos pete,de la cineva care lucra la o curatatorie,era trielina,clar ca eu nu am asa ceva in casa si nu am folosit,o fi acelasi cu terebentina,nu stiu ce sa zic... Report
October 7, 201015 yr comment_58999 Gasii si 2 carioci de la bubulet una albastra si una rosie(moovv striga bubuletul ma rog ciclam...) Facem semnatura... Incep frecat cu tampon cu spirt... Gata... Report
October 7, 201015 yr comment_59000 Poate la tine e uscat,eu zic sa pui camasa la imuiat chiar cu putin vanish sau ace gentile pt. lucruri colorate,si apoi daca nu se curata iar insistat cu un tampon cu alcool... Report
October 7, 201015 yr comment_59023 Cu ce scot eu pata de pix sau de marker de pe costumul sotzului? A reusit sa-l mazgaleasca la maneca....si nici nu stie ce e!!!! Incearca cu fixativ de par. Daca e marker ar trebui sa functioneze. Report
October 7, 201015 yr comment_59024 Cu ce scot eu pata de pix sau de marker de pe costumul sotzului? A reusit sa-l mazgaleasca la maneca....si nici nu stie ce e!!!! Incearca cu fixativ de par. Daca e marker ar trebui sa functioneze.Am citit si eu pe net,ma tem ca e tot pe baza de alcool,dar oricum nu are ce sa strice,poate functioneaza... Report
October 7, 201015 yr comment_59035 Se lasa partea cu pata peste noapte la înmuiat în lapte.A doua zi se spala normal/cum o spalati de obicei.Daca nu e prea veche pata,merge si cu suc de lamîie.Tot asa se lasa ceva / un tampon de vata înmuiat în zeama de lamîie/aplicat pe pata,apoi se spalanormal.Frecatul nu este indicat,posibil sa întinda pata...mai ales pe textile de culoare deschisa.Asta depinde si de material,cît e de sensibil. Report
October 8, 201015 yr comment_59093 Fetelor , e maneca de la costum , nu de la camasa , camasa as fi aruncat-o Dupa ce am dat cu spirt se vede si o pata de la spirt.....m-am ars!!!!! Report
October 8, 201015 yr comment_59099 Fetelor , e maneca de la costum , nu de la camasa , camasa as fi aruncat-o Dupa ce am dat cu spirt se vede si o pata de la spirt.....m-am ars!!!!!Eu nu cred ca te-ai ars Simo,ori mai incerci cu venish ceva lasa maneca la muiat,ori du la curatatorie,fiind costum merita investitia,sunt sigura ca se rezolva... Report