Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Teste

Featured Replies

Ca tot am observat acum cateva minute ce diferenta este intre programele de prelucrare a pozelor,m-am gandit sa deschid topicul asta unde putem posta diferentele(de la un program la altul,de la o setare la alta) ca sa nu umplem topicul unde ne explica asa frumos fetele pricepute in arta fotografica.

Incep eu cu diferenta de calitate dintre doua poze,micsorate una cu Paint,una cu Photoshop:

Paint:

post-59-127361868241_thumb.jpg

Photoshop:

post-59-12736187376_thumb.jpg

Am testat cu Paint-ul pt ca am postat aiurea semnatura(am micsorat mai multe poze la gramada si am dat optiunea de postare a semnaturii in centru) si nu imi mai merge Photoshop-ul :happy2:

• Author

Tot cand am fost la Chiemsee,am avut timp putin sa ma joc cu aparatul.Nu e perfect ce a iesit,dar e spre acceptabil

Teste cu diverse setari

Blendenzahl:F/8

ISO-1600

Belichtungszeit:1/60sek

post-59-127361900765_thumb.jpg

F/4

ISO-800

1/60sek

post-59-127361903029_thumb.jpg

F/4

ISO-800

1/25sek

post-59-127361905544_thumb.jpg

Pozele sunt facute intr-o seara,lumina ioc,deci deduceti voi ce inseamna cifrele date,ca eu nu pot explica(abia am inteles si eu cum sta treaba cu luminozitatea si deschiderea :happy2:

Multumesc inca o data fetelor care au explicat si explica asa frumos in continuare la celalalt subiect ;)

• 7 months later...
ACDSee-ul e un program care micsoreaza si sharp-uie prea aspru-vezi conturul/contrastul dintre cer si vîrfurile brazilor.pentru a vedea zapada mai bine se poate lumina putin imaginea...desi nu cred ca asta e important.pentru mine punctul culminat este cerul în imaginea asta...dar cum ziceam,fiecare cu ochiul personal =))
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 8 months later...

[center]

Teste în conditii neluminate, subiecte mai necolorate, fara blitz, dimineata la 9.50 pe masa.

Ma intereseaza lumina zilei, la anumite ore, în acelasi loc...[/center]

Asta ma intereseaza si pe mine.Testez si eu.

Ce obiectiv folosesti Maya?

Ce obiectiv folosesti Maya?

Astea de mai sus, cu obiectivul standard. Canon EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS II , ultima varianta.

Nu am avut timp, si nu stiu daca am nici mîine, dar cînd am, repet operatia si voi schimba obiectivul cu Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM.

Ma intereseaza în mod special la vremea asta mohorîta, cind eu nu am lumina prea multa. E întuneric si din cauza padurii, si a spalierului de vie care e deasupra celor doua ferestre de lînga masa. Daca le pun aici asa în sir indian, le vad mai bine decît daca le "rasfoiesc" în vreun program foto. Daca nu o sa-mi fie lene, o sa folosesc si stativul. Nu pot dom'le sa ma obisnuiesc nicicum cu el...

Daca nu o sa-mi fie lene, o sa folosesc si stativul. Nu pot dom'le sa ma obisnuiesc nicicum cu el...

La inceput nici eu nu-l foloseam, de lene.Dar acum in doi timi si trei miscari, il montez.

Eu-s varza fara el.Eu n-am maini de chirurg.

Si mai ales daca nu avem lumina suficienta e util.Cel putin mie.

Daca nu o sa-mi fie lene, o sa folosesc si stativul. Nu pot dom'le sa ma obisnuiesc nicicum cu el...

La inceput nici eu nu-l foloseam, de lene.Dar acum in doi timi si trei miscari, il montez.

Eu-s varza fara el.Eu n-am maini de chirurg.

Si mai ales daca nu avem lumina suficienta e util.Cel putin mie.

Ioi si stativul meu s-a umplu de praf si e cadou de la Om .

O sa zica iar ca nu-mi mai ia nimic de Mos,ca tot nu ma dau in vant dupa surpizele

lui .

Eu chiar m-am bucurat ,cand l-am primit .Doar ca mie imi place sa fac multe poze si schimb multe pozitii si unghiuri pana ma decar multumita.

O data am luat aparatul cu stativ cu tot in mana si am inceput sa ma invart in jurul "subiectului" .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

Eu sunt ca Lili, varza. De cand am aparatul nou fara stativ nu-mi ies pozele clare. Asta din cauza ca ma joc mult la setari si il folosesc pe manual, ca daca l-as pune pe automat nu-mi mai trebuie susutinere la tremurici, poate cel mult un pahar de vin si se rezolva si asta. :floare: :105: