May 14, 201016 yr comment_37205 Mi-am luat pt placa Wii Fit,dar nu stiu ce are de nu recunoaste cand fac setarile.Inainte de a o trimite inapoi si a ma lua de cei de unde am luat-o am zis sa arunc o intrebare. Merge tot sa bag numele, varsta, inaltimea, ei bine cand ajung la kg,nu vrea sa faca legatura si imi da eroare.Am facut si up date-ul cu internetul, m-am uitat in carticica lui, nimic, efectiv nu-mi pot da seama ce are. Aaa, initial imi dadea ca s-ar putea sa fie bateriile descarcate.Am incarcat acumulatorii, totui in regula, dar nu vrea sa faca legatura cu placa la kg. A mai patiti cineva asa ceva? Report
May 14, 201016 yr comment_37222 Ioana,la noi a acceptat totul fara probleme...si nu pot sa te ajut deloc,ca nu le am cu astea.Noi am si "tunat" consola cu chip,sa ia si jocurile arse de noi,ca originalele-s scumpe..deh,criza Dar tu nu poti da kg pe taste,tre' sa te cînteareasca placa.O face? Sau nu vrea? Report
May 14, 201016 yr Author comment_37224 Nu merge Maya, am incercat sa scriu,da nu ia, nu-s ce sa zic. Apropo de "turnat" unde ti l-ai facut? Report
May 15, 201016 yr comment_37421 Nu merge Maya, am incercat sa scriu,da nu ia, nu-s ce sa zic. Apropo de "turnat" unde ti l-ai facut? Nu sa scrii,cînd vine treaba cu kilele,normal iti cere sa te urci pe placa,si te cintareste...tu nu dai kilele pe taste.Normal dupa ce-s conectate-consola cu placa,zice pe tv ce ai de facut Am tunat-o cu chip.L-am dus la o adresa,un Laden mic care se ocupa cu de astea,si l-a "chip-at"...asa înghite orice joc ars,nu-i trebuie originalul ) Report
May 15, 201016 yr Author comment_37423 Am reusit.Avea un buton in cutiuta unde pui bateriile si de acolo tb sincronizat.Da nu scria nicaieri Scrie-mi si mie pe PM cum e cu e cu cipatul si unde l-ai dus(desi banuiec ca pe la tine in Mü), da maar sa stiu ce caut sau unde ma interesez ca doar nu scrie mare la intrare Report
May 15, 201016 yr comment_37426 Am reusit.Avea un buton in cutiuta unde pui bateriile si de acolo tb sincronizat.Da nu scria nicaieri Scrie-mi si mie pe PM cum e cu e cu cipatul si unde l-ai dus(desi banuiec ca pe la tine in Mü), da maar sa stiu ce caut sau unde ma interesez ca doar nu scrie mare la intrare Ioana,merge si trimis prin posta la Ladenul ala,ei îl fac,sînt de încredere,si îti dau si garantie pe aparat/deci îti preiau garantia daca mai are aparatul.O sa-l întreb pe om,ca el s-a ocupat de asta.Am fost si eu cu el acolo,ca noua ni l-a facut pe loc,dar nu mai stiu adresa.Au si nr de tel.,poti discuta cu cei de acolo.Si pe Peter al nostru(care nu mai da pe la noi,speram ca e bine ),l-am trimis la Geschäft-ul ala,si si-a tunat si el consola Report