May 15, 201016 yr comment_37330 [center] [size=4][color=#000000]Ingrediente: [/color][/size]500 ml suc de grapefruit rosu -cam 3 fructe maricoaja razuita de la o grefa-doar la suprafata,usor150 gr zahar2 linguri apa 4 albusuri-f bune si cele de la congi30 amidon1 lingura plina de fainaun strop sareputin unt pt uns formele Se colecteaza sucul fructelor si se strecoara Coaja se curata in interior ,cu grija si se unge cu unt apoi se pune la frigi pana terminam restu` Sucul impreuna cu zaharul se pune pe foc Si se lasa scada la jumatate sau pana are aceasta consistenta,aproape a unui caramel Se da deoparte si se lasa la racorit,apoi se pun 2 linguri de apa si se adauga faina si amidonul,mixand f bine Albusul se bate spuma tare Se amesteca cu sosul fructelor,cu miscari usoare Se umplu cojile de grefa sau formele,si cu buricu` degetului mare se face un santulet intre coaja si amestec,ca sa creasca frumos la copt(nu am mai pozat ca grbeam pusu` la cuptor} Cuptor preincalzit 180 gr Celsius,daca va arde prea tare,170 ar fi suficient12-15 min sau pana vedeti caciulia coapta si crescuta binePudrati generos cu zahar pudra sau vanilat si savurati cu placere.Sunt aproape sigura ca veti repeta Pofta buna! [/center] Cer scuze pt raspuns intarziat,am tastatura lapului stricata si o folsesc pe cea on screen... Report
May 15, 201016 yr comment_37334 Nico, saru'mana pentru reteta! Privind pozele, m-a luat o foame, de nu-ti pot explica!!!!! Si-o pofta si mai si! Pozele-s superbe!!!! Report
May 15, 201016 yr Author comment_37341 Foxxy,esti o dulce ,mersik de incurajare,mai am de lucru la poze,de fapt am facut soufle-ul pe la 7 seara , faralumini si am uitat sa maresc putin ISO ....of ....e grele ,da` invat usor,treptat,ahhh,!si nu mai am nici Photoshop. Da promit! ca e tare bun ce-am excutat Report
May 15, 201016 yr comment_37343 Coaja se curata in interior ,cu grija si se unge cu unt apoi se pune la frigi pana terminam restu` Ai pus si zaharul in coaja, dupa ce ai uns-o cu unt? Din poza asa reiese. Report
May 15, 201016 yr Author comment_37349 Coaja se curata in interior ,cu grija si se unge cu unt apoi se pune la frigi pana terminam restu` Ai pus si zaharul in coaja, dupa ce ai uns-o cu unt? Din poza asa reiese. Da, am pus zahar vanilat,e tare bun asa Report
May 15, 201016 yr comment_37350 O idee mai mult decat interesanta... Felicitari! Arata de milioane... Sorina Report
May 16, 201016 yr comment_37553 Nico, Am salvat-o si sigur o fac.Multumesc.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Report
May 27, 201016 yr comment_39257 moaaaaaaaaaaaaaaadin lipsa de vreme nam mai intrat de mult pe aici nici acuma nu prea am vreme,dar trebuia sa vin si sa spun ca "jos cu clopu'"arata waw tre sa gasesc om ocaziune sas il facsau probabil o sa il fac pt varamea care e fan dulciuri si tot ce se poate manca la mine acasa in concluziune,felicitari multe,multe (toate din dotare) pt retzeptul asta Report