June 11, 201016 yr comment_41884 Cum vremea tine cu noi, e timpul pentru inghetate.Si cum avea in casa o conserva de lapte de cocos pe care al meu o desfacuse si n-a mai vrut sa o papae, a tb sa incropim.Si am purces la drum cu urmatoarele ingrediente 1 mango(125 gr)o doza lapte cocos(165 ml)2-3 linguri zahar pudra100 gr Creme double2 linguri fulgi de cocos Mango il curatam si-l taiem bucatele.Laptele de cocos(al meu a fost indulcit, nu-s cum l-am nimerit asa) il punem intr-un recipient inalt si il amestecam.Punem peste bucatile de manco si o lingura de zahar. il mixam pana devine piure Creme double se amesteca cu restul de zahar si fulgii de cocos si se adauga peste pireul de mango si cocos si se amesteca bine de tot cu telul se pune in forma si se da la congelator pentru cel putin 6 ore.Si dupa orele astea punem frumos in castronel si savuram Este o inghetata usor de facut, cremoasa si foarte delicioasa :( Report
June 11, 201016 yr comment_41914 ..si arata si foarte bine.. Cand ma gandesc ce arome se imbina.. Report
June 12, 201016 yr comment_41987 Tu ma faci sa-mi iau masinica de inghetata de la KA, hmmmm... Ce combinatie exotica, e foarte pe gustul meu. Deja fac lista pana vine sora.mea. Report
June 12, 201016 yr Author comment_42023 ..si arata si foarte bine.. Cand ma gandesc ce arome se imbina.. daca n-as tine cat de cat la siluata mea, nu m-as fi oprit pana nu terminam castronul,da am zis sa mai las si pt azi Tu ma faci sa-mi iau masinica de inghetata de la KA, hmmmm... Ce combinatie exotica, e foarte pe gustul meu. Deja fac lista pana vine sora.mea. hai ca mere si fara masina de inghetata, nu-s asa de rea sa te pun la cheltuieli. Ca eu si asa nu stiu unde am pus-o pe a mea de cand m-am mutat e un haos total, o parte din lucruri sunt aici, o parte prin garaj, nici eu nu mai stiu ce am si ce n-am. Ieri eram chitita sa o scot sa o pun in congelator ,da habar n-am pe unde am pitit-o Report
June 12, 201016 yr comment_42047 Vai de mine,m-ai lovit unde ma doare.Inghetataaaa !!!Desertul meu favorit.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icescream.gif Tre sa fac si eu . Report
June 14, 201016 yr comment_42299 Mango, cocos, rom, combinatie exploziva. Ce reteta apetisanta! Edit: Acum am vazut, ce-i Crème Double? Report
June 14, 201016 yr Author comment_42324 Pisco, sa nu faci ca nu e buna Laura, Creme double, e o smantana cu un procent mai mare de grasime.Aduce putin cu mascarpone.In cazul in care nu se gaseste creme double se poate inlocui cu creme fraiche sau mascarpone amestecat cu frisca Ti-a trecut gatul? Report
June 14, 201016 yr comment_42343 Pisco, sa nu faci ca nu e buna Laura, Creme double, e o smantana cu un procent mai mare de grasime.Aduce putin cu mascarpone.In cazul in care nu se gaseste creme double se poate inlocui cu creme fraiche sau mascarpone amestecat cu frisca Ti-a trecut gatul? Daaa, sunt gata de mancat inghetata, chit ca nu au ajuns caldurile mari inca pe aici . Gasesc frisca dulce cu 35% grasime, calitate f. buna, gasesc pasta de cocos si un lapte de cocos graaaas si cremos, uneori trebuie amestecat bine ca-i ca o caramida. Ba chiar imi veni o idee , s-o fac cu smantana de soia si cu indulcitor, o s-o prepar miercuri seara, joi e ziua in care ma vad cu cumnata-mea, ea e alergica la lactoza si fructoza. Sigur va iesi buna si asa, am mancat o inghetata de soia la cofetarie si era fff buna, imi imaginez ca asta facuta din ingrediente naturale, in casa, va fi delicioasa! Report