June 22, 201016 yr comment_43673 Am avut niste avansuri prin frigider si am reciclat.Mie imi plac mult retetele traditionale dar si inventiile proprii in functie de ce am si de ce am eu chef,afara ploua de rupe si mie mi-a tunat asa...Deci ingrediente: Paste scurte,200 ml. de lapte,un cub de unt,un tubulet de branza topita,cascaval,parmigiano,smantana(cam 200 gr.),1 ou,ciupercute(sotata in putin unt si cu putina verdeata),o bucatica de bacon,nucsoara si piper... Recomand paste scurte rigate,eu am preferat fusili ca prind mai bine sosul decat patele fine,iar spaghetele chiar nu le vad aici,s-ar lipici urat de la sos,iata o marca noua de paste de care m-am indragostit mai nou,sunt din grau dur si raman aldente,f. bune si pt. paste la cuptor... Am incalzit pe foc laptele cu untul,inainte sa fiarba am dat deoparte si am incorporat rapid frecand cu telul para branza topita... A rezultat o emulsie omogena asa(daca lasam pe foc si prea oparit imi era teama ca se branzea) Am adaugat smantana si cascavalul si parmigeano razalit.. Frecat rapid si lasat sa se racoreasca,am tras la tigaie rapid baconul fideluta,pus si ciupercutele.. Pastele fierte in apa cu sare aldente(adica fierte cat scrie pe pachet,nu extrafierte) scurse ,trase rapid la tigaie 1 minut sa se imprieteneasca cu ciupercutele si baconu... In amestecul meu de branza crema racorit am batut cu telul un ou si am pus nucsoara macinata si piper negru,am turnat tot peste paste... Cand totul a devenit cremos omogen e gata de servit(nu se lasa prea mult pe foc,ca se poate branzi) Iata si o portie mai deaproape Nucsoara si parmigiano,ii dau o nota aparte.. Sper sa va placa... Report
June 23, 201016 yr comment_43731 ...iata o marca noua de paste de care m-am indragostit mai nou,sunt din grau dur si raman aldente,f. bune si pt. paste la cuptor...... vai ce-mi plac si mie astea. am descoperit spaghetele de la ei, am luat o perioada si acum au disparut mi s-au parut cele mai bune spaghete din cate am gasit eu de cumparat, la preturi rezonabile. Geany, imi place avatarul tau foarte mult e plin de viata si imi place ce transmite. mi-e drag sa ma uit la tine Report
June 23, 201016 yr Author comment_43744 Multumesc Boni avatarul e de la un picnic cu prietenii,in poza sunt eu cum fac frigarui de pui cu bacon si legume,pt. gratar.... Pastele aste sunt distribuite in Bacau de catre pambac si le vind 2 la 4-5 roni,sunt exccelente din grau dur,se comporta exact ca Barilla care sunt mult mai scumpe... Report