July 18, 201016 yr comment_48416 Eu stiu demult acest aluat de chec. se numeste 1,2,3 sau in italiana torta dei 7 vasetti.se ia ca unitate de masura un recipient de iaurt.deci 1 ou, ( la italieni pun 3 oua) ,un recipient de iaurt,un recipient de ulei ( eu am pus de floarea soarelui si de masline) o lamaie suc si coaja rasa.2 recipiente de zahar si 3 de faina. eu am pus 2 recipiente de faina si unul de migdale/amande macinate.am varsat totul in tava, am pus piersici decojite si taiate segmente. eu am prresarat cu zahar ( caci din greseala am pus doar un recipient de zahar si nu cele 2 prevazute )circa 30 minute la cuptor. s-a topit totul foarte rapid . cred ca se poate face cu orice fel de fructe. Report
July 18, 201016 yr comment_48417 Da vaz ca ai fost 'arinica azi, nu gluma. La rösti aia m-au cam imboldit pacatili sa le fac si eu. Si prajitura asta arata atat de bine si e super simplu de facut. Sa va fie de bine! Report
October 4, 201015 yr comment_58526 Facut in forme de chec, cu fructe de padure, simplu si bun.Deci eu: 3 oua1 paharel iaurt1 paharel ulei2 paharele zaharFac patru paharele.2 paharele faina cu praf de copt1 paharel amidonFac 7 paharele.Reteta perfecta. Report