July 22, 201016 yr comment_49310 Am vazut la tv pe Euforia cuisin,cum e vara si cald si n-am chef de mancare gatita sa ma focaresc,am prestat... Avem nevoie de:ciupercute,o ceapa mica,patrunjel,putin cascaval,1 ou faina alba,pesmet,sare(vegeta),piper,boia dulce sau iute,eu cayenne,(daca va mai place busuioc uscat sau oregano destia..) Am spalat si curata ciupercutele,am tocat lamelele si piciorusele,si le-am calit in putin unt cu ceapa,pana s-au muiat usor... Cand s-a racorit compozitia am pus o lingura de ou batut cu putin lapte(sau apa),1 lingura de faina alba,patrunjel tocat,cascaval razalit,sare piper... Am umplut ciupercutele si lipit cate 2.. Am dat prin faina alba,ou batut si pesmetul condimentat,si din nou ou si pesmet(dubla impanatura)... Prajite in ulei profund dinainte incins,ca pe gogosi... Scoase pe servetele absorbante... Iata sexiunea''... Sunt o idee faina de aperitiv,se pot umple si cu branza framantata cu ceapa,sau cu carne(in cazul asta se mai dau vreo 10 min si la cuptor)Sau face frigarui alternand cu rosii cery,sau sunt tare nostime daca le infingeti ceva verde ca:patrunjel,rosmarin verde,cimbru verde,dafin foita,etcEu le-am servit cu dovlecei si cascaval ca nu am musafiri azi... Sunt bune calde dar si reci . Report
July 22, 201016 yr comment_49312 Mama ce faine sunt! As manca asa ceva... toata ziua, e genul de finger-food dupa care ma inebunesc. In acelasi timp sunt tare lenesa sa fac asa ceva. Si la chiftele mi-e greu sa ma urnesc, desi sunt in top3 la mine in preferinte. Ai rabdare de numa tu mamica frumoasa . Multam de reteta! E o idee f faina pentru ziua sotului (curand) - pentru asa ceva poate poate m-as indura sa ma straduiesc si sa migalesc . Report
July 22, 201016 yr Author comment_49313 Ma bucur ca-ti plac Pisoiash,chiar se fac super repede,le poti umple cu ce vrei,Poti pune pe bete de frigaruie alternand cu rosioare,felii de castravete,mozareline,frunze de busuioc etc... Report
July 22, 201016 yr comment_49315 Mamma mia , Geany, aici m-ai lovit.In stomac... Splendide, de efect si gustoase!Brava!Mai uita-te la Euforia, ca eu nu-l prind! Report
July 22, 201016 yr Author comment_49321 Promit Etaly,acum sunt doar reluari dar sunt bune si alea,dabea astept sa reinceapa in septembrie si ''pova del cuoco''si cireasa de pe tort... Report
July 22, 201016 yr Author comment_49322 Ce fain arata si astea!Offf,cîte am de facut! Si eu am de facut o gramada Maya,dar cu canicula asta nu ma mai incumet,ca sufera si sotul si bubuletul,mare noroc am de aerul conditionat... Report
July 22, 201016 yr comment_49337 Ce fain arata si astea!Offf,cîte am de facut! Si eu am de facut o gramada Maya,dar cu canicula asta nu ma mai incumet,ca sufera si sotul si bubuletul,mare noroc am de aerul conditionat...Eu de cînd am aer conditonat,gatesc cu plecere.Programez pe 23 °C si e racoare... Report
July 22, 201016 yr Author comment_49342 Eu ma feresc fiinca bubuletului ii place sa se cocote drept sub el sa prinda racoarea si mi-e frica sa nu-l traga ''calentele''cum zice el adica curentul... Report
July 22, 201016 yr comment_49352 Off mai fata ce-mi faci tu mie:)o sa le fac , ca sigur imi vor place tareeeeee. Report
July 22, 201016 yr Author comment_49355 Cu siguranta iti vor placea,intamplare intamplatoare chiar acum in momentul asta au facut pe Euforia cuizin ciupercute feliute ezact,da ezact''cum am facut eu dovleceii patrunjel si usturoi...zii si tu daca eu ca o pestisoara care sunt nu am al 7 -lea simt(bine bunul simt uneori imi lipseste dar asta numai cand e necesar...) Report