July 23, 201016 yr comment_49616 Normal ca puteti inlocui pomelo deshidratat cu orice alt fruct.Si normal ca puteti inlocui zmeura cu orice alt fruct proaspat.La baza, am plecat de la reteta lui Poca de chec.Cea cu apa minerala. 3 oua300 gr zahar150 ml ulei150 apa minerala335 gr faina1 plic praf de copt fructe uscate si/sau proaspete Ouale le-am batut bine cu zaharul. Am adaugat treptat uleiul. La fel am procedat si cu apa minerala.Eu am folosit preferata mea.In sticla. Am adaugat si faina amestecata cu praful de copt. Am aruncat in compozitie si bucatile de pomelo deshidratat. Am turnat compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Deasupra am asezat zmeura si am copt la 180 de grade , 20 de minute. Si ...gata! Report
July 23, 201016 yr comment_49625 Arata f. faina si inalta avand in vedere ca e doar din 3 uoa,mi-a placut mult si cea cu vishine,bubuletul meu ar fi tare incantat cand i-am facut cu cantalup a fost in extaz... Report
July 23, 201016 yr comment_49628 Simpla, delicata, putine calorii... Mersi pentru reteta.Ce este pomelo??? Mersi si un sfirsit de saptamina minunat!Cami Report
July 23, 201016 yr comment_49632 Din cate stiu eu si s-ar putea sa ma insel,pomelo este acel gref urias,are coaja de citric e intr-un saculet si e de dimensiunea cantalupului romanesc...Nu stiam ca se gaseste si dezhidratat... Report
July 23, 201016 yr comment_49660 Din cate stiu eu si s-ar putea sa ma insel,pomelo este acel gref urias,are coaja de citric e intr-un saculet si e de dimensiunea cantalupului romanesc...Nu stiam ca se gaseste si dezhidratat...Mersi Geany. Report
July 25, 201016 yr Author comment_49833 Arata f. faina si inalta avand in vedere ca e doar din 3 uoa,mi-a placut mult si cea cu vishine,bubuletul meu ar fi tare incantat cand i-am facut cu cantalup a fost in extaz... Asa e Geany, e sezonul fructelor, si orice reteta e binevenita.Eu cu pepene galben, inca n-am facut. Simpla, delicata, putine calorii... Mersi pentru reteta.Ce este pomelo??? Mersi si un sfirsit de saptamina minunat!Cami Multumesc Cami.Are dreptate Geany, e grefa aia imensa, mai dulce si mai delicata la gust. Report