Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ciine vs lup

Featured Replies

ai vostri cind au inteles care e difrenta dintre ciine si lup? io i-am aratat lu' musiu o gramada de poze cu ciini si fro doo cu lupu'. urmare neasteptata. pozele cu lupu' sint "upu'", ciinele e "cutzu" cu o singura exceptie notabila: un ciobanesc sur, care e "upu'". am incercat experimentu' de jdemii de ori. sistematic, sistemu' da eroare. ciobanescu' e "upu".
cred ca dureaza, ale mele la lup zic caine :) si la ciobanesc zic lup deci...o mai dura pana fac diferenta.
  • Author
e clar, copiii au un algoritm gresit de recunoastere vizuala. btw, l-am dus la zoo. zebra e zebra, da' girafa e tot zebra. wtf? :)

chifteaua stie multe animale. n-am incercat inca sa vad daca face diferenta intre lup si caine dar cainele il stie indiferent de ce rasa e (in fine, sa nu fie ceva exotic de care nici eu sa nu ma prind).

chestia insa e ca de lup ii e frica, de caine, indiferent cat de mare sau mic e, nu-i e. in iarna, la predeal s-a infipt intr-un caine lup din prima (noroc ca ala a fost caine de treaba si nu a sarit pe ea in joaca), in Olanda s-a infipt in bouvierul vecinilor si l-a alintat de a ramas ala chel (i-a dat sa mananca chiar din mana, chestie pe care n-o face chiar cu una cu doua).

• Author

chifteaua stie multe animale. n-am incercat inca sa vad daca face diferenta intre lup si caine dar cainele il stie indiferent de ce rasa e (in fine, sa nu fie ceva exotic de care nici eu sa nu ma prind).

chestia insa e ca de lup ii e frica, de caine, indiferent cat de mare sau mic e, nu-i e. in iarna, la predeal s-a infipt intr-un caine lup din prima (noroc ca ala a fost caine de treaba si nu a sarit pe ea in joaca), in Olanda s-a infipt in bouvierul vecinilor si l-a alintat de a ramas ala chel (i-a dat sa mananca chiar din mana, chestie pe care n-o face chiar cu una cu doua).

fiica-ta e mare, mai, vorbeam de astia de la categoria juniori