July 29, 201016 yr comment_50794 Avem nevoie de: cartofi ( 10 buc)conopida ( o jumatate sau una mica)feta sau telemea sau branza alba (cam 250 de grame)creme fraiche sau smantana2-3 ouasare si piper (Am recurs la solutzia asta ca am uitat sa fac poza cu adunarea generala ) Report
July 29, 201016 yr Author comment_50796 Cartofii de fierb in coaja in apa sarata , se curatza si se taie rondele direct in forma. ( eu am folosit silicon si n-a mai trebuit unsa) Se taie conopida buchetzele si apoi se fierbe putzin tot in apa sarata dupa care se scurge bine: Se taie branza sau se razuie( eu am avut branza alba , e ca o feta din lapte pasteurizat , daca avetzi telemea e si mai bun ) Se adauga si conopida si branza peste cartofi , se sareza ( daca e nevoie ) si se pipereaza: Se bat ouale si se adauga ceva smantana sau creme fraiche ( eu am pus cam 100 de ml ) Se toarna peste si se amesteca putzin: Se da la cuptor cam jumatate de ora si gata: Pofta buna! Report
July 29, 201016 yr comment_50823 Faina tare combinatia pentru mine, doar ca tre sa astept sa se faca un pic mai frig pe aici Report
July 29, 201016 yr comment_50869 Eu faceam doar cu conopida, dar sa incerc si combinat, cred ca o sa-mi placa!! i-as pune si putina nucsoara, ce zici? Report
July 29, 201016 yr Author comment_50876 Eu faceam doar cu conopida, dar sa incerc si combinat, cred ca o sa-mi placa!! i-as pune si putina nucsoara, ce zici? eu as spune ca n-ar fi rau Report