September 4, 201016 yr comment_55462 Avem o vreme superba,apa e calda,strandul curat ca de obicei(special în locul asta),nisipul fin.Va pup! O scoicuta Plin de zmei prin cer! ...si ai mei printre valuri! (scuzati obiectivul murdar...între timp l-am spalat ) Poate ajung saptamîna viitoare si la Venezia. Report
September 4, 201016 yr comment_55464 Desi am vazut marea anul asta (doar 4 zile), deja mi-e dor de mare, de soare, de cer senin...https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/sad.gif Ce fain c-a fost cald! Aici e frig! Vacanta placuta!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif Report
September 4, 201016 yr comment_55469 Fata,mooooor de invidie si de dor.Dar la anul nu mai stau acasa.Am zis !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif Report
September 4, 201016 yr comment_55482 Avem o vreme superba,apa e calda,strandul curat ca de obicei(special în locul asta),nisipul fin. cat mi-ar placea o plaja asa de pustie! nisipul e umed?vacanta placuta, Maya! Report
September 4, 201016 yr comment_55497 Moatzo, hai cu mine dimineata inainte de 8h ( e setat pe ora de iarna ) ca dupa ora 11h...vin turistii si pentru voi , smochine . Report
September 5, 201016 yr comment_55505 Offff, sa te relaxezi si pentru mine...la mine s-a incheiat "vacanta" si tanjesc dupa cateva zile libere. As vrea sa fiu undeva pe o plaja asa si sa nu am net si sa nu mai stiu de nimeni nic. Sa va fie de bine si sa va intoarceti cu mult soare in valize si sa ii dati drumul peste Germania. Pana acum, avem o toamna blanda dar in curand incep uracioasele alea de ploi. Stella ma iei si pe mine data aviatuare? Si asa nu am cu cine sa merg. Report
September 5, 201016 yr comment_55525 Lorica draga, cand vrei. pana la anu' nu mai ajung pe cele meleaguri. iti dau de veste . Report
September 6, 201016 yr comment_55630 Ai, ce cald si frumos e acolo. La noi, azi dimineata, au fost 6 grade La pranz se incalzeste putintel, dar miroase tare a toamna. Report
September 6, 201016 yr comment_55632 Frumos!!!! Imi aduce aminte de copilarie, cand mergeam la mare numai in septembrie, ca mama avusese tuberculoza si nu avea voie la soare puternic!Eram singurii care veneam la scoala cu brozul intact! Report
September 6, 201016 yr comment_55647 Sa ai o vacanta super frumoasa, sa va odihniti si sa incarcati bateriile pentru toamna care bate la usa! Va pup pe toti trei xoxoxo Report
September 6, 201016 yr comment_55690 Maya, sa va bucurati de soare, de mare, de plaja si de momentele de relax! Report
September 7, 201016 yr comment_55755 Maya, salutari si din partea noastra, vreme frumoasa in continuare, sa va simtiti cat mai bine si va asteptam acasa cu bateriile incarcate!!!! Report
September 7, 201016 yr Author comment_55764 Multumesc,fetelor! Se cam strica vremea si pe aici.Nu e frig,dar nici de scaldat în mare nu mai este.Apa e înca buna de baie,dar la iesire din apa nu mai e placut.Bate vîntul si-s 23 °CDenise merge acum în pool,ca acolo e apa încalzita iar locul e ferit de vînt...deci merge fara probleme Noi plecam la cumparaturi.Pupaturi la toata lumea Later Edit De pe balcon(eu) în pool...Denise înoata fara griji Gata,am plecat la cumparaturi Report
September 9, 201016 yr Author comment_56060 Desi am vazut marea anul asta (doar 4 zile), deja mi-e dor de mare, de soare, de cer senin...https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/sad.gif Ce fain c-a fost cald! Aici e frig! Vacanta placuta!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif S-a stricat vremea si acolo în ultima zi,dar asa am avut mai mult timp de cumparaturi Maya, deja mi-e dor si abia am venit de 3 saptamani Stella,noi în drum spre casa,înca nici nu iesisem din IT,si deja ne faceam plan de întoarcere (Dan,e foarte încîntat de apa din poza ta,si vrea sa stie exact unde e si cît costa ) Fata,mooooor de invidie si de dor.Dar la anul nu mai stau acasa.Am zis !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif Noi cica ne faceam planuri,poate-poate reusim sa ajungem de nunta de portelan(acu stiu cum se cheama,datorita tie ) la Venetia.Am fi vrut sa ajungem si acum,dar nu am reusit.Cu toate ca am mai fost acolo,mai vrem Report
September 9, 201016 yr Author comment_56062 Avem o vreme superba,apa e calda,strandul curat ca de obicei(special în locul asta),nisipul fin. cat mi-ar placea o plaja asa de pustie! nisipul e umed?vacanta placuta, Maya! Plaja e mai pustie,pentru ca e sfîrsit de sezon.Mult mai frumos decît în plin sezon!Nisipul e umed,ca l-am luat cu tot cu o scoica de lînga apa Benvenuti e buon proseguimento Mi-am luat deja arrivederci,dar înca am ramas acolo Report
September 9, 201016 yr Author comment_56063 Offff, sa te relaxezi si pentru mine...la mine s-a incheiat "vacanta" si tanjesc dupa cateva zile libere. As vrea sa fiu undeva pe o plaja asa si sa nu am net si sa nu mai stiu de nimeni nic. Sa va fie de bine si sa va intoarceti cu mult soare in valize si sa ii dati drumul peste Germania. Pana acum, avem o toamna blanda dar in curand incep uracioasele alea de ploi. Stella ma iei si pe mine data aviatuare? Si asa nu am cu cine sa merg. Lori,dar si aici poti opri netul..adica nu meri la laptop Ne-am întors...dar soarele ne-a parasit si acolo în ultima zi Report
September 9, 201016 yr Author comment_56065 Ai, ce cald si frumos e acolo. La noi, azi dimineata, au fost 6 grade La pranz se incalzeste putintel, dar miroase tare a toamna. Am ajuns si noi acasa si ne-am trezit la realitate ...a si plouat Frumos!!!! Imi aduce aminte de copilarie, cand mergeam la mare numai in septembrie, ca mama avusese tuberculoza si nu avea voie la soare puternic!Eram singurii care veneam la scoala cu brozul intact! La sfîrsitul lui august-începutul lui septembrie,e cel mai fain.Nu e prea cald.Noua nu ne place cînd este foarte cald si soarele arde tare. Sa ai o vacanta super frumoasa, sa va odihniti si sa incarcati bateriile pentru toamna care bate la usa! Va pup pe toti trei xoxoxo Si noi va pupam Ne-am odihnit,ca ne asteapta santier de vreo 2 luni(nu ca ar fi munca asa multa,doar ca din lipsa de timp,ne vom întinde mai mult...ces't la vié Report
September 9, 201016 yr Author comment_56066 Maya, sa va bucurati de soare, de mare, de plaja si de momentele de relax! Ne-am bucurat,si deabia asteptam sa ne bucuram again Maya, salutari si din partea noastra, vreme frumoasa in continuare, sa va simtiti cat mai bine si va asteptam acasa cu bateriile incarcate!!!! Pup,Gio!ne-am încarcat olecuta bateriile,dar ni se descarca de la vremea asta aiurea de la noi Report
September 9, 201016 yr comment_56068 Maya, sa va bucurati de soare, de mare, de plaja si de momentele de relax! Ne-am bucurat,si deabia asteptam sa ne bucuram again Maya, salutari si din partea noastra, vreme frumoasa in continuare, sa va simtiti cat mai bine si va asteptam acasa cu bateriile incarcate!!!! Pup,Gio!ne-am încarcat olecuta bateriile,dar ni se descarca de la vremea asta aiurea de la noi ma bucur ca v-ati simtit bine!! Report