September 5, 201016 yr comment_55545 Incerc sa pun ultimele retete facute in Ro.Mi-au mai ramas vro' doua.Reteta am gasit-o pe blogul lui Titti.Inlocuiti rabarbarul cu orice fruct doriti sau credeti ca s-ar impaca bine cu crusta crocanta de cocos de deasupra. Pentru blat: 250 gr rabarbar curatat si taiat bucatele200 gr zahar1 lingurita bicarbonat85 gr unt moale300 gr faina1 ou240 ml kefir(sana sau lapte batut) Pentru crusta de cocos: 100 gr zahar30 gr unt moale50 gr cocos ras deshidratat Pentru crusta crocanta, am amestecat toate ingredientele, framantand usor cu degetele.Lasam deoparte. Bucatelele de rabarbar, le presaram cu doua linguri de zahar si le lasam deoparte si pe ele. Mixam bine untul cu zaharul, dupa care adaugam oul. Adaugam kefirul si faina amestecata cu bicarbonatul. La sfarsit, rabarbarul bucati, eventual si sucul obtinut prin topirea zaharului. Turnam compozitia intr-o forma de tort(24cm), deasupra presaram si cocosul cu zahar si unt.Coacem la 180 de grade 40 de minute.Depinde de cuptor, tava ... Am feliat-o cand s-a racit complet.Si am servit. Report
September 6, 201016 yr comment_55603 Sti cum e?Suna telu`?se si anunta careva,tu ,deh ,sa arati ca esti o gazda primitoare faci iute ceva bun.Praji facut de tine merge la fix,`mi-nchipui ca-i parfumata tare si lasand gluma,chiar un dulce de fiecare zi,facut in casa rapid si sanatos Report
September 7, 201016 yr Author comment_55712 Asa e Nico!Foarte pufoasa chiar.Se imbina perfect cu stratul crocant de deasupra. Report