September 16, 201016 yr comment_56677 Aici se face salata asta si se serveste ca aperitiv.Pentru ca aveam un piept de pui facut pe gratar si tije de telina m-am gindit sa o fac.Am adus o mica modificare imbogatind-o cu masline fara simburi si inlocuind nucile cu alune de pamint, pentru ca erau proaspat culese si prajite.Prin urmare, ingredientele sunt:- piept de pui gatit (in cazul meu la gratar) taiat bucatele- alune sau nuci- masline, optional- tije de telina- ulei de masline extravirgin.Se amesteca toate, se lasa cel putin o jumatate de ora sa se odihneasca si se serveste, se pastreaza citeva zile la frigider fara probleme. E si racoritoare pe timp de vara Report
September 16, 201016 yr comment_56679 ce telina alba, la noi e un verde frumos si crud...n-am vazut tije asa albearata bine salata... Report
September 16, 201016 yr Author comment_56680 Aici exista si una si alta, asta alba mie mi se pare un pic mai delicata, adica are gust mai putin pronuntat de telina Report