September 24, 201015 yr comment_57612 Deci,cum spuneam,anul asta nu am reusit sa ne petrecem concediul propriu-zis in Italia pentru ca am avut concediu chiar in Hauptsezon,era mult prea scump si mult prea aglomerat.Asa ca am mers in Romania,ne-am plimbat pe-acolo s-am venit apoi iar la munci,unde trei saptamani si eu si Günther am muncit de ne-a iesit pe ochi,motiv pentru care am si ajuns la concluzia ca avem nevoie de o iesire undeva sa ne relaxam.Ne-am hotarat sa dam o fuga pana in Italia.Copiilor le-am zis ca o sa mergem la strand(se gandeau pe aici pe aproape undeva),n-au stiut nimic pana dimineata cand am ajuns acolo.A fost o surpriza extraordinara pentru amandoi si pentru noi o si mai extraordinara bucurie cand le-am vazut entuziasmul din ochi,din miscari,tot. Asadar pozele din prima zi,seara,la plimbare "pi sientru" Aici chiar veneam de la Latisana,de la cumparaturi,dar am mai reusit sa prind "intampinarea": Neastamparatii: O "nu mai stiu cum ii zice" ratacita printre oameni: La fantana asta am pierdut si anul trecut ore intregi ca nu mai vroiau copiii sa plece de acolo.Tot schimba pe culori si era tare interesant pentru ei: Dovada: O sa editez un pic posturile ca am reusit sa mai micsorez si alte poze,cu alt program,unde nu se "strica" chiar asa tare pozele,sper. Report
September 24, 201015 yr Author comment_57613 De pe la plaja,prima si a doua zi. Aici se vede cat de departe e apa,si eram deja pe plaja: Noroc ca noi am avut locul aproape: Patrick si Amelie s-au distrat sarind peste valuri: Sincer,nu ma asteptam sa fie atata lume la sfarsit de sezon. Plaja: Report
September 24, 201015 yr comment_57615 Deci,cum spuneam,anul asta nu am reusit sa ne petrecem concediul propriu-zis in Italia pentru ca am avut concediu chiar in Hauptsezon,era mult prea scump si mult prea aglomerat.Unde am fost eu,nu e diferenta mare de pret între sezoane.Între Hauptsaison si ultimul sezon cînd am fost noi,sînt doar 6 euro pro zi si caciula(e vorba de diferenta la VP(FB)/exact aceeasi camera/conditii/servicii). Report
September 24, 201015 yr Author comment_57619 Mai o tura,si-atunci gata: Si noi avem ,fara sa stiu ca si Maya le-a pozat Hotelul unde am stat: Si piscinuta.Nu am intrat in ea ca era timpul prea scurt si am zis ca piscine avem si aici unde sa mergem. Aici eram pe faleza,se vede bine cat de departe e apa. Mai am ceva poze de pe drum,dar ma enerveaza ca isi pierd tare mult din calitate la micsorare si si-asa nu sunt perfecte. Report
September 24, 201015 yr Author comment_57620 Unde am fost eu,nu e diferenta mare de pret între sezoane.Între Hauptsaison si ultimul sezon cînd am fost noi,sînt doar 6 euro pro zi si caciula(e vorba de diferenta la VP(FB)/exact aceeasi camera/conditii/servicii). La anul am zis si noi ca poate incercam la Jesolo,ca tin minte de cand am fost cu Günther (cand a avut el excursie,acu cativa ani) ca era mult mai "animat",cum zici si tu tru:formatii,etc.Vecinii mei merg tot la Jesolo.Acum sunt si copiii mai mari,putem sa planuim mai altfel. Report
September 24, 201015 yr comment_57621 Unde am fost eu,nu e diferenta mare de pret între sezoane.Între Hauptsaison si ultimul sezon cînd am fost noi,sînt doar 6 euro pro zi si caciula(e vorba de diferenta la VP(FB)/exact aceeasi camera/conditii/servicii). La anul am zis si noi ca poate incercam la Jesolo,ca tin minte de cand am fost cu Günther (cand a avut el excursie,acu cativa ani) ca era mult mai "animat",cum zici si tu tru:formatii,etc.Vecinii mei merg tot la Jesolo.Acum sunt si copiii mai mari,putem sa planuim mai altfel. Cum se numeste hotelul în care ati stat?Noi nu am fost niciodata la Bibione. Report
September 24, 201015 yr comment_57671 In italiana se numeste cavalletta in romaneste nu stiu.Cre'ca lacusta... Report
September 24, 201015 yr Author comment_57679 "Palma de Malorca" se numeste hotelul unde am stat.Nu a fost primul rand la mare,ca nu vroiau multi sa inchirieze numai pt o noapte,iar la cateva hoteluri unde a intrat Günther,care inchiriau si pt o noapte costa in jur de 200-250 si de euro camera cu micul dejun.Ni s-a parut mult prea mult,pt o singura noapte.A fost aiurea ca am avut nevoie de camera numai pt o noapte si a trebuit sa platim 20% in plus nu mai stiu cum ii zicea.Nu stiu ce politica e asta,in fine. Micul dejun a fost cam sarac,eu sper ca n-au mai vrut oamenii sa investeasca acum pe sfarsit de sezon in mancare,ca daca e tot timpul asa,atunci nu e ok deloc.Hotelul a fost numai de 3***,poate si de aia.In rest,camera a fost maricica,un pat dublu,doua paturi etajate,dulap mare cu mini-seif,comode,un dulapior cu oglinda,frigider si televizor.Baia ok si curata. Report
September 24, 201015 yr Author comment_57680 In italiana se numeste cavalletta in romaneste nu stiu. In italiana se numeste cavalletta in romaneste nu stiu.Cre'ca lacusta... Lacusta,fir-ar.Mie imi venea numai libelula si greiere pe limba,dar stiam ca nu e Report
September 24, 201015 yr Author comment_57687 Am mai gasit pe alt card niste poze,macar sa va plictisesc de tot: Fotografa lu' mama: vanzatorul de nuca de cocos: Isi carau apa sa se spele pe picioare de nisip Report
September 25, 201015 yr comment_57721 Lacusta, mersi sorella mea si mie imi venea greiere dar si eu stiam ca nu e el Amelie e deja o mare frumusete! Report
September 25, 201015 yr comment_57737 Vai Petu, ce mari s-or facut pruncii tai, si ce faini is.sa va fie de bine excursia, ati avut timp frumos. Report
September 28, 201015 yr comment_58115 Frumosi copii, au soare in plete si-n priviri, sa va traiasca, sunteti niste parinti binecuvintati! Si ca sa ma laud un picusor, peste doua zile voi fi la Roma, abia astept! Report
September 28, 201015 yr comment_58120 Frumosi foc petunie!! Sa-ti traiasca sanatosi si voiosi! Cred ca v-a prins bine vacanta! Report
September 28, 201015 yr comment_58172 peste doua zile voi fi la Roma, abia astept! Vacanta placuta! Report
September 28, 201015 yr comment_58175 peste doua zile voi fi la Roma, abia astept! Vacanta placuta!Multumesc din suflet! E unul dintre orasele de care m-am indragostit la prima vedere, e a doua vizita, a treia e programata pentru martie anul viitor, deja am cumparat biletele. Am pe lista in proxima perioada Florenta si Pisa, daca am noroc in urmatoarea jumatate de an dar nu-mi mai fac planuri stricte, sanatate sa-mi dea Dumnezeu si sa fac rost de banii necesari, voi ajunge si acolo daca mi-e scris! Report
September 29, 201015 yr Author comment_58198 Vai Petu, ce mari s-or facut pruncii tai, si ce faini is.sa va fie de bine excursia, ati avut timp frumos. Timpul a fost de partea noastra Copiii au crescut si mai cresc si in fiecare zi au alte idei,si tot asa Frumosi copii, au soare in plete si-n priviri, sa va traiasca, sunteti niste parinti binecuvintati! Si ca sa ma laud un picusor, peste doua zile voi fi la Roma, abia astept! Multumesc!Ma bucur pentru tine si sper sa vizitezi tot ce ti-ai propus pentru anul viitor Frumosi foc petunie!! Sa-ti traiasca sanatosi si voiosi! Cred ca v-a prins bine vacanta! Ne-a prins tare bine mini-vacanta,multumesc! Report
October 4, 201015 yr comment_58581 Petunie nu-mi vine sa cred ce mare s-au facut dragalasii tai..ce sa zic, fie-ta mi-a furat inima! Mandra e!! Report
October 4, 201015 yr Author comment_58582 Petunie nu-mi vine sa cred ce mare s-au facut dragalasii tai..ce sa zic, fie-ta mi-a furat inima! Mandra e!! Multumesc,Uma ...da,ei cresc,noi...crestem ,asta e,sanatosi sa fim Report