October 17, 201015 yr comment_60413 O reteta Montignac din cartea :"Kochen, essen und dabei abnehmen" Pun reteta cum e in carte, pt 2 persoane, eu am facut-o de foarte multe ori si pun totul la ochiometru ingrediente: 2linguri de ulei masline125 gr de zucchini taiati in rondele 25 gr de ceapa taiata inele un catel de usturoi zdrobit 2linguri de basilikum taiat fin, 2linguri de patrunjel taiat fin 2oua,2 linguri de frisca lichida (Sahne)15%grasimi 20gr de cascaval Emmentaler 1/2 lingurita de chili 1/4 lingurita piper negruSe incalzeste cuptorul la 180 gradeIntr-o tigaie se pune uleiul la incins si se rumenesc rondelele de zucchini 2-3minute sa se bronzeze asa un pic,se scot apoi pe o farfurie, in uleiul din tigaie se pune la calit ceapa , usturoiul zdrobit se lasa 2-3minute,se adauga patrunjelul si basilikum si se da deoparte.Intr-o forma pt cuptor se pun zucchini si ceapaintr-un castron se amesteca oole, smintina si cascavalul ras se condimenteaza cu sare piper si chili si se toarna peste zucchini si ceapa, se da la cuptor pt 20de minute.Se serveste imediat da e foarte buna si receImi pare rau ca nu am reusit sa fac poza si cu sectiuneReteta o puteti adapta cum doriti Report
October 17, 201015 yr comment_60457 Mmmmmmmmmmmmmm.....saptamana asta-s plina , ca am cumparat prea multe lucruri....dar golesc io proviziile....si atunci!!! Report
October 19, 201015 yr comment_60759 Zucchine am, dieta montignac o tin deja de cateva luni bune, asa ca reteta ta a picat la fix. Multam mult! Report