Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Aluat foietaj taiat gata

Featured Replies

Am vazut mai de mult pe un site culinar, dar nu imi mai amintesc unde, ca cineva scotea dintr-un pachet, patrate de vreo 10x10 cm de aluat de foietaj gata taiat si in 2 minute il si umplea si in tava cu el.

As vrea fetelor sa va intreb, voi ati vazut asa ceva in Romania ? exista aluat foietaj gata taiat in pachet patrat de 10 x 10 cm ?

Daca DA, va rog sa imi scrieti cum se numeste si unde il gasiti.

Va multumesc anticipat.

Am luat de multe ori din Kaufland si din Real :tongue3: In Kaufland e un congelator pentru aluaturi de foetaj si foi de palcinte iar in Real e in frigiderul cu placinte si alte produse de patiserie (la cutie) semipreparate. Sper sa te ajute :pupic: .

Am vazut mai de mult pe un site culinar, dar nu imi mai amintesc unde, ca cineva scotea dintr-un pachet, patrate de vreo 10x10 cm de aluat de foietaj gata taiat si in 2 minute il si umplea si in tava cu el.

As vrea fetelor sa va intreb, voi ati vazut asa ceva in Romania ? exista aluat foietaj gata taiat in pachet patrat de 10 x 10 cm ?

Daca DA, va rog sa imi scrieti cum se numeste si unde il gasiti.

Va multumesc anticipat.

Cred ca pe el il cauti!Se gaseste in general in supermarket-uri gen :Real,Cora,Kaufland etc. dar poate gasesti si in magazinele din cartier.

post-181-128799717629_thumb.jpg

• Author

Va multumesc mult, mult de tot la amandoua.

Nu am stiut ca se gasesc frigidere cu aluaturi in magazinele mari.

Super, cand fac , o sa ma gandesc la voi si va trimit cate o bucata fierbinte.

Va multumesc mult, mult de tot la amandoua.

Nu am stiut ca se gasesc frigidere cu aluaturi in magazinele mari.

Super, cand fac , o sa ma gandesc la voi si va trimit cate o bucata fierbinte.

Ma bucur ca te-am putut ajuta si ...asteptam :tongue3: !

Eu nu am vazut gata taiat,dar nu inteleg care-i shmenu' ce daca e foaie si-l tai cum vrei?!!..e mai bun ala sau ce?!!... :tongue3:

Adica tie iti placuse calitatea acelui foietaj,sau te scutea pe tine de efortul sa-l tai?!! :pupic:

• Author

Eu nu am vazut gata taiat,dar nu inteleg care-i shmenu' ce daca e foaie si-l tai cum vrei?!!..e mai bun ala sau ce?!!... :)

Adica tie iti placuse calitatea acelui foietaj,sau te scutea pe tine de efortul sa-l tai?!! ;)

Nu ii cunosc calitatea daca nu stiu de el in Romanmia, nu ?

Nu e efort pentru a-l taia dar nu am loc pentru intins aluatul caci mi-am luat cuptor mic electric.

E si mult mai usor sa il ai gata taiat caci 10 cm de gasesc totusi....

Merg si o sa imi iau vreo 5 pachete si la congelator cu el. Voi ce faceti din el ? pateuri cu diferite umpluturi, nu? dulci, sarate....

Eu folosesc aluatul de foietaj pentru pateuri cu branza telemea, cu pasta din tofu si masline (de post), sau dulci cu crema de nuci - trigoane, si strudele cu mere. Patratele din aluat frantuzesc le pun la copt in tava de briose si ies un fel de cosulete pe care le umplu cu diverse creme, pateuri si ies niste aperitive tare ochioase.
Eu fac pateuri si...cremwursti in aluat.Infasor un cremwurst intr-o bucatica de aluat si tot asa pana umplu tava.Ii coc si...gata!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hungry.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif