Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Concurs: Aperitive delicioase

Featured Replies

felicitari fetelor care participati si la acest concurs, se vede ca sunteti harnicute. Eu am mixer vertical dar nu am cantar, imi face tare cu ochiul da cine stie? referitor la mixer vreau sa intaresc cuvinetele lui Geany chiar e o avdevarata bijuterie, ocupa putin loc si e tare util. Si eu de cand am descoperit maioneza rapida pe net numai acest mixer il folosesc cand o fac, se face repede si iese si foarte cremoasa. Mixerul acesta ma ajuta mult la prepararea pireurilor, supelor crema la bebei si la diferite sosuri, eu zic ca e un premiu foarte util si faceti tot posibilul sa il castigati.

In alta ordine de idei are dreptate si Petunie, nu trebuie sa participam neaparat la concurs doar de dragul premiului, conteaza sa ne si distram si sa ii rasfatam pe cei dragi de cate ori avem ocazia. ( sotul meu a fost tare incantat de cosuletul de ciocolata cu spuma de sampanie)fetitele mele sunt micute nu le pot rasfata cu dulciuri, inca.

De dragul echipei si din respect pentru Maya, Foxy si Adriana am sa fac tot posibilul sa particip la toate concursurile. Sa vedem daca si printesele mele sunt deacord,am o intrebare am un aperitiv interesant dar este pentru cei care tin dieta, se pune sau nu? ca sa stiu din timp.

Multumesc frumos.

va pupacesc si va doresc multa bafta la concursuri

felicitari fetelor care participati si la acest concurs, se vede ca sunteti harnicute. Eu am mixer vertical dar nu am cantar, imi face tare cu ochiul da cine stie? referitor la mixer vreau sa intaresc cuvinetele lui Geany chiar e o avdevarata bijuterie, ocupa putin loc si e tare util. Si eu de cand am descoperit maioneza rapida pe net numai acest mixer il folosesc cand o fac, se face repede si iese si foarte cremoasa. Mixerul acesta ma ajuta mult la prepararea pireurilor, supelor crema la bebei si la diferite sosuri, eu zic ca e un premiu foarte util si faceti tot posibilul sa il castigati.

In alta ordine de idei are dreptate si Petunie, nu trebuie sa participam neaparat la concurs doar de dragul premiului, conteaza sa ne si distram si sa ii rasfatam pe cei dragi de cate ori avem ocazia. ( sotul meu a fost tare incantat de cosuletul de ciocolata cu spuma de sampanie)fetitele mele sunt micute nu le pot rasfata cu dulciuri, inca.

De dragul echipei si din respect pentru Maya, Foxy si Adriana am sa fac tot posibilul sa particip la toate concursurile. Sa vedem daca si printesele mele sunt deacord,am o intrebare am un aperitiv interesant dar este pentru cei care tin dieta, se pune sau nu? ca sa stiu din timp.

Multumesc frumos.

va pupacesc si va doresc multa bafta la concursuri

bbenyci si eu am pus o reteta de dieta, sunt binevenite, ma gandesc cu groaza la cele 2-3 kile care vor trebui date jos dupa sarbatori. :) By the way am vazut cosuletele tale si am salivat abundent. Sunt pe lista de Craciun.

Concursurile au cazut la fix in perioada asta cand cautam inspiratie pentru meniurile de sarbatori, premiile sunt bomboana de pe tort. Uite eu n-am mixer din acesta vertical, eram chiar hotarata sa-mi cumpar unul cat de curand, apoi am vazut concursul si acum mai aman putzin... :) Mie-mi plac mult supele crema dar fac rareori tocmai din cauza ca mi-e peste mana sa las sa se raceasca fiertura, sa pun supa in robot, apoi spala robotul, etc. Prea mult timp pierdut. :)

Succes si tie la concursuri!

• Author

Sa vedem daca si printesele mele sunt deacord,am o intrebare am un aperitiv interesant dar este pentru cei care tin dieta, se pune sau nu? ca sa stiu din timp.

Multumesc frumos.

Draga mea, asa cum spunea si laura, orice aperitiv este binevenit, indiferent ca-i de dieta ori ba.

Te astept! :)

• Author

bbenyci si eu am pus o reteta de dieta, sunt binevenite, ma gandesc cu groaza la cele 2-3 kile care vor trebui date jos dupa sarbatori. :) By the way am vazut cosuletele tale si am salivat abundent. Sunt pe lista de Craciun.

Concursurile au cazut la fix in perioada asta cand cautam inspiratie pentru meniurile de sarbatori, premiile sunt bomboana de pe tort. Uite eu n-am mixer din acesta vertical, eram chiar hotarata sa-mi cumpar unul cat de curand, apoi am vazut concursul si acum mai aman putzin... :) Mie-mi plac mult supele crema dar fac rareori tocmai din cauza ca mi-e peste mana sa las sa se raceasca fiertura, sa pun supa in robot, apoi spala robotul, etc. Prea mult timp pierdut. :D

Succes si tie la concursuri!

Laura, iti multumesc mult pentru interventie. Asa este - toate tipurile de retete sunt binevenite. Si, tinand cont ca vin sarbatorile, cu muuuuulte mancaruri, sunt foarte bune ideile voastre cu aperitive dietetice. :)

• Author

Acest mini pizza sunt inspirate de pe blogul Laurei Adamache, unde arunc mai mereu cate un ochi. Au fost prestate in urma cu cateva zile dar am amanat postarea in speranta ca voi produce ceva mai reusit, insa inspiratia mi-a jucat si de data asta feste.

Luminis, bun venit! :floare:

• Author

Foarte frumoase toate retetele! Aplauze pentru toate concurentele si multa multa bafta!

Io cre'ca voi v-ati vorbit. Ati venit cu retete superbe, una si una... Inca nu m-am gandit cum o sa le notez, ca altfel albeam! Da' acusi presimt ca o sa-mi rod unghiile incercand sa fac un clasament! :scratch:

Foarte frumoase toate retetele! Aplauze pentru toate concurentele si multa multa bafta!

Io cre'ca voi v-ati vorbit. Ati venit cu retete superbe, una si una... Inca nu m-am gandit cum o sa le notez, ca altfel albeam! Da' acusi presimt ca o sa-mi rod unghiile incercand sa fac un clasament! :lol:

Wow fetelor felicitari.

Sper sa vin si eu cat mai curand.

bafta la concurs

• Author

Io cre'ca voi v-ati vorbit. Ati venit cu retete superbe, una si una... Inca nu m-am gandit cum o sa le notez, ca altfel albeam! Da' acusi presimt ca o sa-mi rod unghiile incercand sa fac un clasament! :lol:

Wow fetelor felicitari.

bafta la concurs

Pai grabeste-te! Mai sunt 26 de ore... Tic tac, tic tac....

Monique, inchizi ochii si pui dejetu' :P Lasa-te de note...believe me, stiu despre ce vorbesc :P

Ma crezi ca si mie mi-a trecut prin cap sa fac asa :P

la un moment dat ma gîndeam si la programelul lui Eataly :P ...dar nu ar fi fair,ca fetele(du doch auch!) si-au dat silinta,s-au gîndit ce si cum,au lucrat,au facut poze.Deci trebuie sa "cîntarim" cumva.Clar ca n-o fi usor,dar ne descurcam noi,ca iestem fete istete! :P

Io cre'ca voi v-ati vorbit. Ati venit cu retete superbe, una si una... Inca nu m-am gandit cum o sa le notez, ca altfel albeam! Da' acusi presimt ca o sa-mi rod unghiile incercand sa fac un clasament! :P

Wow fetelor felicitari.

bafta la concurs

Pai grabeste-te! Mai sunt 26 de ore... Tic tac, tic tac....

Da deci promisiune indeplinita, pe jumate ca nu am mai gasit reteta initiala cu care am vrut sa ma inscriu in concurs, dar am promis ceva si trebuia sa ma tin de cuvant.

Am executat un chec aperitiv dupa reteta unui blog, Gourmandine nu stiu sa fac trimitere direct la link, sper sa fie ok.

Bafta tuturor si am fugit la somnik.

• Author

Da deci promisiune indeplinita, pe jumate ca nu am mai gasit reteta initiala cu care am vrut sa ma inscriu in concurs, dar am promis ceva si trebuia sa ma tin de cuvant.

Am executat un chec aperitiv dupa reteta unui blog, Gourmandine nu stiu sa fac trimitere direct la link, sper sa fie ok.

Bafta tuturor si am fugit la somnik.

E perfect Checul tau aperitiv

Somn usor si tie, si mie.... Maine am de lucru la indosarierea retetelor actuale si la intocmirea unui plan de notare.... Sper sa-mi ajunga ziua de maine! :P

• Author

Monique, inchizi ochii si pui dejetu' :P Lasa-te de note...believe me, stiu despre ce vorbesc :P

la un moment dat ma gîndeam si la programelul lui Eataly :P ...dar nu ar fi fair,ca fetele(du doch auch!) si-au dat silinta,s-au gîndit ce si cum,au lucrat,au facut poze.Deci trebuie sa "cîntarim" cumva.Clar ca n-o fi usor,dar ne descurcam noi,ca iestem fete istete! :P

Maya, asa e. Avem de lucru zilele astea.

Draga mea, eu am facut pur si simplu de fun, nicidecum de castigat vreun loc:) Daca tin neaparat sa castig un loc...este doar in inima unora :P :P Ce poate fi mai frumos decat asta?

Pe mine micile competitii de genul ma impulsioneaza, imi dau ocazia sa ma destind, sunt fun si tin sa va multumesc ca le-ati deschis pentru ca asa m-ati impulsionat sa imi duc aminte cat de mult iubesc bucataria. Momentele in care m-am ocupat de retetuci au fost pur si simplu deconectare curata. As fi vrut tare mult sa pot sa fac si o reteta pentru concursul Adrianei, insa timpul liber este la mine practic inexistent. Cam de 5 saptamani eu nu am weekend.

Bafta multa la clasificare!

Mult succes Beny eu sunt mare fan gormandine... :P

Fox' uite iti dau eu o idee cum sa votezi ca sa nu-ti rontai bunatate de unghiute si sa strici frumusete de manichiura,iei mataluta si faci biletele cu titlurile retetelor,le postezi in cerc,ei o sticla neinceputa de (ce vrei mataluta,sampanie,vin,etc)chemi jupanu langa tine,invarti sticla si in dreptul carui biletel se opreste gatul o voetzi castigatoare,destupi sticla si ciocnesti cu jupanu' asa de drag... :P :P :P :P .Glumesc,te pup Fox... :P

• Author

Mult succes Beny eu sunt mare fan gormandine... :lol:

Fox' uite iti dau eu o idee cum sa votezi ca sa nu-ti rontai bunatate de unghiute si sa strici frumusete de manichiura,iei mataluta si faci biletele cu titlurile retetelor,le postezi in cerc,ei o sticla neinceputa de (ce vrei mataluta,sampanie,vin,etc)chemi jupanu langa tine,invarti sticla si in dreptul carui biletel se opreste gatul o voetzi castigatoare,destupi sticla si ciocnesti cu jupanu' asa de drag... :) :-* :) :) .Glumesc,te pup Fox... :-*

Geany, in caz(an)u' asta, rezultatele or sa apara cel mai devreme joi seara.... ca abia atunci imi reintalnesc jupanu'! :)

Draga mea, eu am facut pur si simplu de fun, nicidecum de castigat vreun loc:) Daca tin neaparat sa castig un loc...este doar in inima unora :-* :) Ce poate fi mai frumos decat asta?

Bravo, Laponico! Exact asa m-am gandit si eu. Oricum n-as putea depasi in maiestrie talentele de pe forumul asta.

Ptr mine chiar a fost o tema sa fac poze si sa postez, ptr ca in ultimul timp m-am lasat cu totul de sportul asta. Am facut-o doar ca semn de apreciere ptr comunitatea asta in care ma regasesc destul de bine. Va pup pe toti, initiatori si participanti!

Wow, cat is de ametita! :lol: Am postat la aperitive, iar participarea mea a fost la deserturi. Nu-i nik, tot aia simt.

• Author

Aperitiv surpriza

https://forum.artaculinara.ro/upload/monthly_11_2010/post-479-129035994622.jpg

https://forum.artaculinara.ro/upload/monthly_11_2010/post-479-129035996916.jpg

Pe ultima suta de metri vine si Ioana!!! :love7:

Presimt ca la noapte voi visa numai retete, poze, note.... :love7:

• Author
Gata, a expirat timpul pentru postarea retetelor. Acum incepe greul pentru mine... Mi-ati dat ceva de furca. Va rog doar sa aveti putintica rabdare cu mine, promit solemn sa jurizez cu cea mai atentie, dar mai devreme de maine seara mi-e absolut imposibil sa va aduc la cunostinta decizia mea. Sper sa am nervii tari! :rolleyes:
  • Author

Gata, intr-un final am reusit sa fac un clasament. Pentru ca doar dupa prima vedere mi-a fost imposibil sa aleg ceva, am facut un clasament final dupa cateva criterii: complexitate, originalitate, calitatea pozei si modul de servire (la final). Dupa calcule si socoteli interminabile, in urma carora totusi, mai am gherute, va anunt castigatoarea:

[color=#800080][font=Verdana][b][size=6]

Lapona Enigel

[/size][/b][/font][/color]

Lapo, felicitari!

post-46-129044158465_thumb.jpg

Toate retetele au fost minunate, sincer, o sa le-ncerc pe toate cat mai curand, dar.... din pacate, pot sa dau un singur premiu de aceasta data. Poate pe viitor se vor schimba conditiile... :)

Fetelor, va multumesc tuturor pentru participare si sper ca vom avea parte si de alte concursuri, la fel de interesante.

Lapo, bravo! Felicitari si la mai mare! :)

Foxyy, chiar nu ti-au placut pinguinii mei???? :)

Chiar incepusem sa-mi fac griji (LOL), in cazul in care as fi castigat concursul asta chiar nu as fi putut folosi mixerul ca nu se potrivea la sistemul american. :)

Fetelor, felicitari, multumim Foxyy pentru organizare si cat mai multi ani forumului nostru!:)

• Author

Lapo, bravo! Felicitari si la mai mare! :)

Foxyy, chiar nu ti-au placut pinguinii mei???? :)

Chiar incepusem sa-mi fac griji (LOL), in cazul in care as fi castigat concursul asta chiar nu as fi putut folosi mixerul ca nu se potrivea la sistemul american. :)

Fetelor, felicitari, multumim Foxyy pentru organizare si cat mai multi ani forumului nostru!:)

Ioiiiiii...... auzi la ea.... sa nu-mi placa pinguinii.... sa-ti zic ca ai secondat-o pe Laponica??? sau sa nu-ti zic.... :)