October 26, 201015 yr comment_61718 Am si eu o intrebare intrebatoare.Am facut cam multa maioneza(ca haplea), am zis ca nu-mi ajunge dintr-un ou si am facut din 3 si normal ca am ramas cu un borcat cam de 800 gr.Acum vin si intreb cat o pot tine in frigider? Report
October 26, 201015 yr comment_61728 Am si eu o intrebare intrebatoare.Am facut cam multa maioneza(ca haplea), am zis ca nu-mi ajunge dintr-un ou si am facut din 3 si normal ca am ramas cu un borcat cam de 800 gr.Acum vin si intreb cat o pot tine in frigider?Cateva zile, maxim o saptamana. Dupa aceea, oul devine toxic (asa stiam eu). Ca reper - cat timp tii in frigider salata boeuf? Sau ce altceva faci cu maioneza? Cam tot atata e valabil si borcanul tau! Report
October 26, 201015 yr comment_61731 Draga Ioana daca te ajuta cu ceva eu am vazut la tv,pe rai uno alla prova del cuoco,pe anna moroni ca zicea ca maioneza se ''pasteurizeaza'' amestecand-o cu o lingura de otet cald,dar eu nu asi folosi-o dupa mai mult de 3 zile,parerea mea,daca vrei idei de a o consuma am o gramada,ce pacat ca nu-ti pot da si o mana de ajutor sa o consumi ca eu sunt mare amatoare.... Report
October 26, 201015 yr comment_61732 Eu zic sincer....daca nu ai la ce s-o folosesti,asa nu as pastra-o.Dar stiti ca mie mi-e frica de oua crude Report
October 26, 201015 yr Author comment_61740 Multam fetele de raspunsuri. Daca maine am timp fac o salata de beuf,daca nu, la cos cu ea.Nu ma risc, mai ales ca nu suntem consumatori de maioneza.Am facut-o sambata seara.Ea arata tare bine, am gustat din ea era ok. Oricum acum stiu ce si cum.Nu-s experta in maioneza,cred ca e prima data cand fac maioneza si iese 100% batz si sa-mi placa cum arata si la gust mai ales.De acum fac din un ou ca la cata maioneza mancam noi..... Report
October 26, 201015 yr comment_61742 Multam fetele de raspunsuri. Daca maine am timp fac o salata de beuf,daca nu, la cos cu ea.Nu ma risc, mai ales ca nu suntem consumatori de maioneza.Am facut-o sambata seara.Ea arata tare bine, am gustat din ea era ok. Oricum acum stiu ce si cum.Nu-s experta in maioneza,cred ca e prima data cand fac maioneza si iese 100% batz si sa-mi placa cum arata si la gust mai ales.De acum fac din un ou ca la cata maioneza mancam noi..... Dar poti incerca reteta lui Paparotii: Maionese de Leite - Maioneza din lapte (FARA OU) Report