September 24, 201213 yr comment_164125 Frumos, ma baga in melancolie, dar sper ca Anabelle o sa aiba parul mai lungut, ca e pacat de parul ei frumos si luminos!! Report
September 24, 201213 yr Author comment_164165 Cu siguranta Zerda - am tuns-o dupa ce i-am taiat motul ca parea "ciuntita" de acum nu o mai tund deloc pana cand se va tunde ea singurica cand va vrea. Si eu am avut parul lung de tot,codite impletite pana la liceu cand am hotarat ca tunsa e mai bine Report
September 24, 201213 yr comment_164178 La mine a fost viceversa, m-au tuns pana liceu cand am zis eu, gata! Sa nu crezi ca aratam ca puscariasii, eram tunsa la moda de cand eram eu in scoala Madonna, Depeche Mode, dar vroiam si eu parul lung ca celelalte fete, am facut scandal!Nu stiu daca are vreo importanta emblematica, dar primul meu boyfriend l-am dobandit cand stateam pe un gard si ma uitam la cine juca baschet, si-mi frecam o suvita intre degete, cica asa i-am atras atentia! Nu zic sa aiba par 3 metri, dar nici sa fie "baietel" cum mi-au zis mie pana am inceput sa ma dezvolt! Report
September 24, 201213 yr comment_164230 Foarte frumoase pozele cu '2 flori intre mii de flori',dar si celelalte.Multumesc ca-ti faci timp sa le-mpartasesti si cu noi!Am impresia ca Australia e plina de flori si culori anul imprejur.Gresesc? Report
October 20, 201213 yr Author comment_167008 Da Ellani asa este este inflorita tot timpul anului - dar primavara pur si simplu explodeaza cu culoare.Saptamana trecuta ma fost la zoo. Ne-au placut toate animalele dar ce ne-a atras in mod deosebit a fost expozitia de elefanti pictati. Anul acesta se aniverseaza 150 de ani de cand s-a infiintata gradina zoo si ca sa se celebreze s-a organizat aceasta expozitie - initial elefantii (50) erau imprastiati prin centrul orasului unde te asteptai mai putin dupa care s-a adunat toti in curtea zoo. Acolo le-am facut si eu poze. Enjoy! Report
October 21, 201213 yr comment_167021 Foarte frumosi.Cate chestii faine sunt pe acolo pe la voi.Iar pe frumoasa mica am vazut-o la han.O scumpete.Va pup cu drag. Report
October 22, 201213 yr comment_167108 ..superbihelefanteiiO adevarata incintare ptr Annabelle, papusica scumpa si frumoasa! Report
October 22, 201213 yr Author comment_167124 Ne bucuram ca v-au placut doamnelor! Nasha cand de hotarasti tu sa deschizi un topic cu poze de la voi am si eu cateva si voi contribui si eu. Nu am poze din orase s-au atractii turistice cunoscute din Nz ca noi ne-am axat pe Coast si Country side acolo la voi si mi-a mai si murit aparatul dupa 2 zile. Report
October 22, 201213 yr comment_167136 Ce-mi plac elefantii! Mama, da multi sunt!Un pupic pentru Annabelle cea dulce! Report