Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

URGENT! Am nevoie de o piesa din Italia

Featured Replies

Salut,

Tocmai am primit o veste proasta. Cei de la service-ul care se ocupa de centrala mea termica mi-au spus ca s-a ars placa de baza si ca dureaza cel putin 45 de zile pana cand se importa una noua din Italia. Centrala termica este acum, evident, defecta.

Centrala termica este model Thesi (pe cartea tehnica scrie asa: THESI Condensing System Boiler), fabricata in Italia de producatorul Hermann. Cei de la Romstal, care importa modelele Hermann pentru Romania, sustin ca dureaza cel putin 45 de zile pana cand se va aduce in tara o noua placa de baza precum cea care imi trebuie mie.

Eu nu vreau sa astept atat. Am o rugaminte pentru cei care sunt in Italia sa-mi confirme si mie adresa producatorului:

[color=#666666][font=Arial, Helvetica, sans-serif]

[/font][/color]

[color=#666666][font=Arial, Helvetica, sans-serif]Via Salvo D'Acquisto

29010 - Pontenure (PC) [/font][/color]

Asa scrie pe site-ul lor. Unde este adresa asta, in ce oras? In ce zona?

O sa iau legatura cu ei, prin email si telefon, si o sa ma interesez daca au pe stoc o astfel de placa de baza si daca raspunsul lor va fi DA o sa apelez la unul dintre voi care se afla in zona sa mi-o cumparati si sa o trimiteti in tara. Evident, suport eu toate cheltuielile necesare, plus un mic plus pentru o bere cu prietenii sau o cafea cu prietenele :pupic:

Acum, problema nu ar fi de noi, de adulti din casa, ci de copilul de 1 an caruia trebuie sa-i facem baita si sa-i asiguram caldura, atat in camera in care doarme cat si in toata casa. Deci, e nasol, vine iarna si potrivit meseriasului cred ca o sa stam fara apa calda si caldura pana dupa sarbatori, nici nu vreau sa ma gandesc.

Refuz sa ma gandesc ca nu exista o solutie mai rapida asa ca acesta este motivul pentru care indraznesc sa apelez la ajutorul vostru.

Va raman indatorat.

Multumesc.

[font=Arial, Helvetica, sans-serif][color=#666666]

[/color][/font]

[font=Arial, Helvetica, sans-serif][color=#666666]

[/color][/font]

[color=#666666][font=Arial, Helvetica, sans-serif]Via Salvo D'Acquisto

29010 - Pontenure (PC) [/font][/color]

• Author

Googlemap sa traiasca. Am aflat ca respectivul producator se afla in zona orasului (municipiului) Piacenza.

Este cineva aici care locuieste in zona respectiva?

Multumeschttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif