December 21, 201015 yr comment_68576 Reteta nu mai stiu de unde o am , am copiat-o in caietul meu cu retete cu ceva timp in urma.Am facut-o de cateva ori , in diverse combinatii.A avut succes de fiecare data , asa ca am pregatit checul si acum cateva zile , pentru invitatii mei. Ingrediente: - 4 oua crude , 2 oua fierte , 300 g telemea , 300 g salam , 4 linguri de faina , 4 linguri de smantana , piper Telemeaua se rade , salamul se taie cubulete.Ouale se bat , se adauga telemeaua rasa Apoi se pune smantana Se adauga cubuletele de salam , faina si piperul.Se omogenizeaza. Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt se toarna jumatate din compozitie , se aseaza oua taiate in jumatate pe lung Apoi se toarna restul de compozitie. Tava se pune in cuptorul preincalzit , cam 30 de minute. Asa arata la final Se feliaza cand se raceste . Report
December 21, 201015 yr comment_68578 Izuk, am pus si eu cateva retete de cake sarat la finger food https://forum.artaculinara.ro/topic/2040-finger-food/...poate se pot uni retetele , zic si eu... Report
December 21, 201015 yr Author comment_68582 Eu nu am nimic impotriva .Fac boacane , inca nu am "experimentat" forumul , mai am de citit mult.Daca acolo trebuia pus , rog moderatorul sa-l mute. Report
December 23, 201015 yr comment_68787 Reteta nu mai stiu de unde o am , am copiat-o in caietul meu cu retete cu ceva timp in urma.Am facut-o de cateva ori , in diverse combinatii.A avut succes de fiecare data , asa ca am pregatit checul si acum cateva zile , pentru invitatii mei. Ingrediente: - 4 oua crude , 2 oua fierte , 300 g telemea , 300 g salam , 4 linguri de faina , 4 linguri de smantana , piper[...] Izuk, nu pui nici un fel de praf de copt, nimic? Report
December 23, 201015 yr comment_68806 Cred ca e ceva in genul tartei sarata fara blat a lui Any, nu?Nici a ei nu avea praf de copt. Report
December 28, 201015 yr Author comment_69216 Nu , nu am pus pentru ca nu era in reteta , dar ma gandeam si eu ca poate nu ar strica.Probabil ar creste mai bine.Asa nu e prea inalt. Report
December 31, 201015 yr comment_69598 Ma lipesc si eu aici cu cake-ul aperitiv. E primul meu cake aperitiv dupa reteta lui Stella si pas cu pas urmat din pozele tale. Barbatu-miu era sa dea gata unul din ele asa fierbinte, proaspat scos din cuptor , putzina neatentie si ramaneam fara cake in noaptea de Rev!! Foarte bun, simplu, se va repeta de multe ori! Dar am avut niscaiva emotii fiindca mi s-a parut ca nu-i coca suficienta sa invaluie bucatile taiate de mine, cam prea mari , dar in cuptor coca a crescut ca nebuna si totul a fost OK in final. O bunatate! Ar fi trebuit sa fac reteta dubla! Report