Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Chec aperitiv

Featured Replies

Reteta nu mai stiu de unde o am , am copiat-o in caietul meu cu retete cu ceva timp in urma.Am facut-o de cateva ori , in diverse combinatii.A avut succes de fiecare data , asa ca am pregatit checul si acum cateva zile , pentru invitatii mei.

Ingrediente:

- 4 oua crude , 2 oua fierte , 300 g telemea , 300 g salam , 4 linguri de faina , 4 linguri de smantana , piper

post-780-12929360382157_thumb.jpg

Telemeaua se rade , salamul se taie cubulete.Ouale se bat , se adauga telemeaua rasa

post-780-12929361459025_thumb.jpg

Apoi se pune smantana

post-780-12929361801102_thumb.jpg

Se adauga cubuletele de salam , faina si piperul.Se omogenizeaza.

post-780-12929362315681_thumb.jpg

Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt se toarna jumatate din compozitie , se aseaza oua taiate in jumatate pe lung

post-780-12929362970713_thumb.jpg

Apoi se toarna restul de compozitie.

post-780-12929363271795_thumb.jpg

Tava se pune in cuptorul preincalzit , cam 30 de minute.

Asa arata la final

post-780-1292936373917_thumb.jpg

Se feliaza cand se raceste .

post-780-12929363992536_thumb.jpg

• Author

Eu nu am nimic impotriva .

Fac boacane , inca nu am "experimentat" forumul , mai am de citit mult.Daca acolo trebuia pus , rog moderatorul sa-l mute.

Reteta nu mai stiu de unde o am , am copiat-o in caietul meu cu retete cu ceva timp in urma.Am facut-o de cateva ori , in diverse combinatii.A avut succes de fiecare data , asa ca am pregatit checul si acum cateva zile , pentru invitatii mei.

Ingrediente:

- 4 oua crude , 2 oua fierte , 300 g telemea , 300 g salam , 4 linguri de faina , 4 linguri de smantana , piper[...]

Izuk, nu pui nici un fel de praf de copt, nimic? :hug:

• Author
Nu , nu am pus pentru ca nu era in reteta , dar ma gandeam si eu ca poate nu ar strica.Probabil ar creste mai bine.Asa nu e prea inalt.

Ma lipesc si eu aici cu cake-ul aperitiv. E primul meu cake aperitiv dupa reteta lui Stella si pas cu pas urmat din pozele tale. Barbatu-miu era sa dea gata unul din ele asa fierbinte, proaspat scos din cuptor :) , putzina neatentie si ramaneam fara cake in noaptea de Rev!! :P

Foarte bun, simplu, se va repeta de multe ori! Dar am avut niscaiva emotii fiindca mi s-a parut ca nu-i coca suficienta sa invaluie bucatile taiate de mine, cam prea mari :) , dar in cuptor coca a crescut ca nebuna si totul a fost OK in final.

post-97-12938151768078_thumb.jpg

O bunatate! Ar fi trebuit sa fac reteta dubla!