December 4, 200916 yr comment_5223 Am facut deja de cateva ori aceasta reteta si mereu a creat o impresie deosebita asupra mesenilor atat la gust cat si la aspect , asa ca m-am gandit sa o impartasesc cu voi .Pare un pic complicata asamblarea dar va rog sa ma credeti ca e ca un joc de copii . Ingrediante :1 varza cu foi subtiri ( neindesata)3cepe500 gr spinare porc150 gr sunca afumata4 catei usturoi2 oua2 bucati paine integrala1 pahar lapte30 gr untceva legumesare, piper , cimbru , marar Desfacem foile verzei si le scoatem cotoarele , apoi le oparim in apa sarata , cat sa-si schimbe culoarea si sa fie usor de manevrat . Inima verzei o pastram intacta . Curatzam legumele , in cazul meu morcovi , pastarnac , napi . Tocam spinarea fin si bucati mai mari sunca . Inmuiem feliile de paine in lapte . Ceapa taiata fin o calim in tigaie cu unt . Intr-un castron reunim carnea , painea, ceapa si doua oua . Amestecam bine , condimentam . Umplem varza incepand din centru cu aceasta umplutura . Adaugam incet incet foile de varza si le "lipim" intre ele si unele de altele cu umplutura . La final legam varza pe toate partile cu ata de bucatarie sau cu ...pansament steril .Depunem varza astfel umpluta intr-o cratitza mai mare , o inconjuram de legume , de usturoi , punem condimentele . Turnam apa si lasam la fiert 3 ore la foc mic . E f aspectuos si extrem de delicios .Pofta buna ! Report
December 4, 200916 yr comment_5249 Nush cum o fi mancarica asta, dar eu ma bucur sa te revad.In cazul in care ... dar, tu esti sigur. Ti-o spune Marypoppins. Si cu ocazia asta, imi fac curaj sa intru in vorba cu toata lumea de aici.Ca dincolo... nu prea avusei curaj. :oops: Report
December 4, 200916 yr Author comment_5324 Ce m-am emotionat sa te vad :oops: , si ce ma bucur .... ca de vremurile bune Da , nici eu dincolo nu mi-am gasit locul , aici ma simt mai bine , muuult mai bine Dar ce ma bucur sa te vaaaad ! Report
December 4, 200916 yr comment_5391 Foarte interesanta reteta. Auzisem despre acest fel de mancare, dar nu prea intelegeam eu cum vine. Nane, arata bine ce ai facut acolo. Report
December 11, 200916 yr comment_8262 Ce m-am emotionat sa te vad :oops: , si ce ma bucur .... ca de vremurile bune Da , nici eu dincolo nu mi-am gasit locul , aici ma simt mai bine , muuult mai bine Dar ce ma bucur sa te vaaaad ! Deci, talica erai. Ma bucur tare mult ca te revad. Ia uite ce se infiripeaza aici si eu nu stiu, ma bucur pentru voi %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Buna varza umpluta, am facut si eu o data una, dar era mai multa varza decit carne :cry: nu era asa frumoasa ca a ta. Report