January 11, 201115 yr comment_71445 Eu gatesc foarte des turte, tarte umplute pt ca le gasesc atat foarte pe gustul familiei cat si foarte utile, se pastreaza bine, pot fi transportate si ma scot din orice situatie Asadar azi Turta cu ciuperci si sunca Ingrediente aluat foietaj 200 gr champignons de paris taiate200 gr sunca in cuburi1 ceapa taiata fin20cl smantana3 galbenusuri150 gr comté eu ( branza cu gust)3 linguri verdeata proaspata sau frunze ceapa verdesare, piper Preincalzim cuptorul la 200 grade.Transpiram ceapa intr-un pic de unt , adaugam ciupercile, saram, piperam.Tinem pe foc mic pana la evaporarea totala a sucului lasat de ciuperci.Tragem de pe foc si adaugam smantana, galbenusurile si verdeata. Daca amestecul e prea lighid ingrosam punand cateva secunde inapoi pe foc.Etalam aluatul foietaj si repartizam umplutura pe centru.Deasupra punem sunca si branza rasa/cuburi/lamele cum avem . Inchidem ca pe un plic badijonam cu ou.Coacem 30 minute si servim cu o salata de cruditati . Pofta buna! Imi cer scuze pt poze dar eu gatesc seara tarziu si ... Report
January 11, 201115 yr comment_71454 Imi cer scuze pt poze dar eu gatesc seara tarziu si ... ... si ne faci noua pofta Report
January 11, 201115 yr comment_71527 Arata minunat turta ta. si eu fac des tarte sarate , in general cand suntem mai multi la masa. Report