Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Supa Nevers

Featured Replies

Am gasit-o sub denumirea de "Soupe a la Nevers", e foarte simpla si surprinzator de gustoasa.

250 g mici verze Bruxelles taiate fin

100 g morcov taiat felii sau cubulete

1.2 l zeama de pui

sare, piper

25 g taitei

Se calesc usor verzele impreuna cu morcovii pentru 20 min sau pana cand sunt aproape moi, dupa care se adauga zeama de pui si se condimenteaza. Se aduce la fiert si se adauga taiteii. Se verifica gustul si daca e necesar se adauga sare, piper. Se decoreaza cu patrunjel.

post-341-12947824001428_thumb.jpg

Aura pare f. gustos si dietetic.

Pt. romanul de rand care nu are varzuci' de bruxel merge si varza deanoastra?!...

• Author

Aura pare f. gustos si dietetic.

Pt. romanul de rand care nu are varzuci' de bruxel merge si varza deanoastra?!...

cred ca merge, trebuie doar taiata f fin.

Geany, se gasesc varzuci din astea in pungi, congelate. si e rezonabil pretul. este totusi diferenta de gust intre cele 2 feluri de varza, s-ar putea sa conteze...

ia sa le fac si eu la ai mei, le plac varzucile tare (astia batrani nu copii :floare:)

mie imi plac doar roast, 1-2 de pofta...ma baloneaza tare de tot, mai rau decat varza noastra

• Author

Boni, ai dreptate, exista o diferenta de gust. Eu nu am facut-o niciodata cu varza normala, dar sigur iese buna si in varianta asta.

Angel, si mie tot roast imi plac varzucele. Dar supa asta am facut-o cand au venit niste prieteni la noi si a fost foarte apreciata. De atunci o fac aproape saptamanal ca ii place si stefaniei (desi ea nu le mananca in mod normal, in supa nu prea le vede :floare: ). Pentru cine doreste merg cateva picaturi de lamaie pentru acreala.

Am uitat sa spun ca taiteii nu pot fi inlocuiti de paste. Eu de regula folosesc vermicelli (taitei de orez), dar merg si taitei cu ou.

• Author

As incerca si eu, mi se pare interesanta!

abia astept! sa ne spui daca v-a placut :pupic: .