January 18, 201115 yr comment_72758 [center][font=Times New Roman][size=3][u][b]APERITIV CU BRANZA BRIE LA CUPTOR [/b][/u] [/size][/font][font=Times New Roman][size=3]Pentru iubitorii de branza brie va recomand un aperitiv delicios care se consuma cald, alaturi de un vin bun si o companie placuta. INGREDIENTE: - 200gr. branza brie (fara coaja taiata cubulete)- 50 gr. rosii uscate ambalate in ulei (taiete marunt)- 1 catel de usturoi (pisat)- 1 crenguta cimbru proaspat- piper proaspat macinat Se amesteca toate ingredientele intr-un vas mic rezistent la foc si se pune la cuptor la 200C pana cand branza se topeste complet. Se serveste cald cu biscuiti sarati, crackers, sau bagheta si un vin bun rosu, de preferat. Foarte apetisant, garantat va va face si mai multa pofta de mancare, in cazul in care ar fi nevoie de asa ceva inainte de masa. Incercati si o sa regretati! [/size][/font] [/center] Report
January 18, 201115 yr comment_72764 Frumos, cremos si parfumat... doar banuiesc ca e asa din ceea ce transmit pozele PS: as fi zis ca ai pus vin si in brie, dar am recitit si vad ca vinul e doar linga acest preparat, nu si il el Report
January 18, 201115 yr Author comment_72777 Frumos, cremos si parfumat... doar banuiesc ca e asa din ceea ce transmit pozele PS: as fi zis ca ai pus vin si in brie, dar am recitit si vad ca vinul e doar linga acest preparat, nu si il el Intradevar, cremos si parfumat.Nu, nu, vinul si compania stau foarte bine langa preparat, nu incercati altfel. Report
January 18, 201115 yr comment_72784 Superb!Again...mmmmmmmmmmmm !Faini de tot crackersii!Sper sagasesc si eu.Mici,am vazut,dar asa mari ca ai tai nu!Ador biscuiteii astia cu susan si mac Report
January 18, 201115 yr comment_72792 Foarte frumoasa prezentarea! Eu sunt o mare iubitoare de brie , sotul meu zice in schimb ca n-are nici un gust, pt ca lui ii plac branzrturile cu un gust mai decis. Report
January 18, 201115 yr comment_72793 Of ce bine arata aperitivul acesta! Chiar daca de abia m-am ridicat de la masa si-s satula, nu pot rezista si intens. Report
January 19, 201115 yr comment_72869 Sefa ,eu nu am branza deasta',dar daca voi gasi la ''vriun'' supermarket tare asi incerca,sunt sigura ,sigura ca ar fi pe gustul meu tare... Felicitari pt. reteta frumoasa si pt. prezentare,nu poti sa nu-ti ramana pe ''cretina'' o data ce ai vazut-o. Report
January 19, 201115 yr Author comment_72936 Superb!Again...mmmmmmmmmmmm !Faini de tot crackersii!Sper sagasesc si eu.Mici,am vazut,dar asa mari ca ai tai nu!Ador biscuiteii astia cu susan si mac Maya, numele retetei este aperitiv cu brie la cuptor nu crackers cu susan si mac (just kidding!)Dar acum ca iti plac crackersii mei, fie, iti spun. Eu i-am cumparat de la un magazin cu produse europene, si ca sa vezi, scrie pe ei made in Germany. So, keep looking, keep looking! Report
January 19, 201115 yr Author comment_72938 Foarte frumoasa prezentarea! Eu sunt o mare iubitoare de brie , sotul meu zice in schimb ca n-are nici un gust, pt ca lui ii plac branzrturile cu un gust mai decis. Multumesc Any. Si mie imi place brie-ul foarte mult si daca o sa incerci reteta asta sigur o sa iti placa. Report
January 19, 201115 yr Author comment_72939 Of ce bine arata aperitivul acesta! Chiar daca de abia m-am ridicat de la masa si-s satula, nu pot rezista si intens. Asa cum am zis si in reteta, incercati si o sa regretati! Eu nu-l mai fac ca il mananc. Report
January 19, 201115 yr Author comment_72940 Sefa ,eu nu am branza deasta',dar daca voi gasi la ''vriun'' supermarket tare asi incerca,sunt sigura ,sigura ca ar fi pe gustul meu tare... Felicitari pt. reteta frumoasa si pt. prezentare,nu poti sa nu-ti ramana pe ''cretina'' o data ce ai vazut-o. Geany esti de pomina, m-ai facut sa rad singura. Multumesc mult. Report
January 19, 201115 yr comment_72941 Sefa ,eu nu am branza deasta',dar daca voi gasi la ''vriun'' supermarket tare asi incerca,sunt sigura ,sigura ca ar fi pe gustul meu tare... Felicitari pt. reteta frumoasa si pt. prezentare,nu poti sa nu-ti ramana pe ''cretina'' o data ce ai vazut-o. Geany esti de pomina, m-ai facut sa rad singura. Multumesc mult. Paii eu te fac sa razi,tu ma faci sa plang cu ce retete vi!!! Caut si eu branza deasta ,sigur e la supermarket. Report
January 19, 201115 yr comment_72947 Superb!Again...mmmmmmmmmmmm !Faini de tot crackersii!Sper sagasesc si eu.Mici,am vazut,dar asa mari ca ai tai nu!Ador biscuiteii astia cu susan si mac Maya, numele retetei este aperitiv cu brie la cuptor nu crackers cu susan si mac (just kidding!)Dar acum ca iti plac crackersii mei, fie, iti spun. Eu i-am cumparat de la un magazin cu produse europene, si ca sa vezi, scrie pe ei made in Germany. So, keep looking, keep looking! Just kidding si io! Deci,primul rînd era dedicat capodoperei cremoase,dupa care eu ma topesc mai mult decît un brie,si al doilea era comentarul vizavi de crackersi Si fara niciun kidding,în materie de crackersi îi cunosc pe cei buni,ca ma dau tare în vînt dupa ei...dar la noi,asa mari eu nu am vazut!Acum ca stiu,ca ar trebui sa-i gasesc o sa ma looking de o sa-mi iese ochetii din orbite!Poate îmi zici ce marca sînt.Merci Report
January 19, 201115 yr comment_72949 Dau si eu cu bata-n balta in stilul meu propriu si caracteristic ,m-am tot abtinut sa nu zic da nu pot na' .Eu am vazut branza brie la supermarket dar nu era adevaraciune deaia ca a lui sefa era cam asa... Si ma gandeam daca n-oi gasi deaia ,asta ce are?! Merge la reteta?! Report
January 19, 201115 yr comment_72952 Geany,merge.Doar scrie ca e Brie.Nu e original frantuz,fiind produs de o firma nemteasca,dar Hochland are produse bune Report
January 19, 201115 yr comment_72953 Geany,merge.Doar scrie ca e Brie.Nu e original frantuz,fiind produs de o firma nemteasca,dar Hochland are produse bune Hi hi hi! Multumesc m-am scos atunci!Doar ca nu sunt sigura daca era de la hohland sau de la president.President e buna ca si firma?!. Multumesc Maya!. Report
January 19, 201115 yr comment_72956 Geany,merge.Doar scrie ca e Brie.Nu e original frantuz,fiind produs de o firma nemteasca,dar Hochland are produse bune Hi hi hi! Multumesc m-am scos atunci!Doar ca nu sunt sigura daca era de la hohland sau de la president.President e buna ca si firma?!. Multumesc Maya!. President e si mai bun,ca e direct din Franta Da,e o marca buna.Eu cumpar untul lor,ala cu sare de mare.E superb! Report
January 19, 201115 yr comment_72957 Geany,merge.Doar scrie ca e Brie.Nu e original frantuz,fiind produs de o firma nemteasca,dar Hochland are produse bune Hi hi hi! Multumesc m-am scos atunci!Doar ca nu sunt sigura daca era de la hohland sau de la president.President e buna ca si firma?!. Multumesc Maya!. President e si mai bun,ca e direct din Franta Da,e o marca buna.Eu cumpar untul lor,ala cu sare de mare.E superb!Multumesc atunci! Ca sunt aproape sigura ca president era. Report
January 19, 201115 yr Author comment_72963 Just kidding si io! Deci,primul rînd era dedicat capodoperei cremoase,dupa care eu ma topesc mai mult decît un brie,si al doilea era comentarul vizavi de crackersi Si fara niciun kidding,în materie de crackersi îi cunosc pe cei buni,ca ma dau tare în vînt dupa ei...dar la noi,asa mari eu nu am vazut!Acum ca stiu,ca ar trebui sa-i gasesc o sa ma looking de o sa-mi iese ochetii din orbite!Poate îmi zici ce marca sînt.Merci [center][/center]Maya, se pare ca din pacate cel putin astia de care vorbesc eu sunt distribuiti exclusiv in America. Eu i-am cumparat de la Trader Joe's un magazin condus de bussinessman-ul german Theo Albrecht, unul din cei doi frati care detin si lantul Aldi. Cu alte cuvinte Trader Joe's este ruda bogata a lui Aldi, dar se pare ca pe cand Aldi exista si aici si acolo, Trader Joe's are magazine deschise doar aici. Acum ca stiu si n-as vrea sa-ti iese ochetii din orbite din cauza mea, poate ma supar si fac ce i-am facut si lui Lili. Spune-mi doar cat de tare arde. Report
January 19, 201115 yr comment_72969 Maya, se pare ca din pacate cel putin astia de care vorbesc eu sunt distribuiti exclusiv in America. Eu i-am cumparat de la Trader Joe's un magazin condus de bussinessman-ul german Theo Albrecht, unul din cei doi frati care detin si lantul Aldi. Cu alte cuvinte Trader Joe's este ruda bogata a lui Aldi, dar se pare ca pe cand Aldi exista si aici si acolo, Trader Joe's are magazine deschise doar aici. Acum ca stiu si n-as vrea sa-ti iese ochetii din orbite din cauza mea, poate ma supar si fac ce i-am facut si lui Lili. Spune-mi doar cat de tare arde. Prima data caut.De obicei eu cam gasesc ce caut.De altfel gasesc oricum pe cei mici care sînt foarte buni...dar astia asa mari ma încînta la maxim,ca-s asa mari Îti dai seama cîta brînza topita merge pe ei ?? Report
January 19, 201115 yr Author comment_72970 Prima data caut.De obicei eu cam gasesc ce caut.De altfel gasesc oricum pe cei mici care sînt foarte buni...dar astia asa mari ma încînta la maxim,ca-s asa mari Îti dai seama cîta brînza topita merge pe ei ?? Oooooo, Yeeeeaaahh! Cine stie cunoaste! Report
January 19, 201115 yr comment_73030 Dau si eu cu bata-n balta in stilul meu propriu si caracteristic ,m-am tot abtinut sa nu zic da nu pot na' .Eu am vazut branza brie la supermarket dar nu era adevaraciune deaia ca a lui sefa era cam asa... Si ma gandeam daca n-oi gasi deaia ,asta ce are?! Merge la reteta?! Ia Hochland ca e buna. Eu mai iau si de la Mega Image marca lor (365) si e buna si aia. Report
January 19, 201115 yr comment_73033 Dau si eu cu bata-n balta in stilul meu propriu si caracteristic ,m-am tot abtinut sa nu zic da nu pot na' .Eu am vazut branza brie la supermarket dar nu era adevaraciune deaia ca a lui sefa era cam asa... Si ma gandeam daca n-oi gasi deaia ,asta ce are?! Merge la reteta?! Ia Hochland ca e buna. Eu mai iau si de la Mega Image marca lor (365) si e buna si aia.Sar'na!... Report