January 22, 201115 yr comment_73515 [center][font=Times New Roman][size=3]COD PRAJIT CU SOS PESTO DE CASTRAVETI INGREDIENTE: - 4-5 fileuri de cod sau orice alt peste alb - pesmet japonez Panko (sau orice pesmet aveti la indemana)- 1-2 albusuri de ou- sare, piperulei penru prajit [b]PESTO DE CASTRAVETI:[/b] - 1 castravete verde- 1 legatura de marar prospat- o mana boabe fistic- 1/2 cana parmezan - 1-2 catei de usturoi- 3 linguri ulei de masline- 1 lingura zeama de lamaie- sare si piper dupa gust Se pun toate ingredientele pentru sos intr-un blender si se amesteca pana cand se obtine o pasta cremoasa. Se spala pestele, se condimenteaza si se trece apoi prin albus de ou batut si fulgi Panko (pesmet japonez) sau pesmet normal (sau malai).Se prajeste pestele intr-o lingura de ulei, se pune apoi in farfurie si se serveste cu sosul pesto de castraveti. Simplu dar extrem de bun. [/size][/font][/center] Report
January 22, 201115 yr comment_73519 M-ai terminat cu pesto din castraveti, ii am si pe ei, am si fistic, il incerc Report
January 22, 201115 yr Author comment_73526 M-ai terminat cu pesto din castraveti, ii am si pe ei, am si fistic, il incerc E bun-bun. Foarte racoritor, un pic crocant, verde... Noua ne-a placut tare, tare mult. Report