Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Carnea de pui fiarta - reutilizare

Featured Replies

aprob pozitiv, daca pui si mustar iute!

Maioneza picanta are si mustar iute =)) !

• 3 months later...
  • Author
Am foarte multi morcovi si radacini de pastarnac fierte....in schimb n-am nici o idee la ce pot folosi.

Piure. Mai pui si doi cartofi fierti, faci un piure, razi putina nucsoara, iei un fir de usturoi si il pisezi, adaugi, sare piper, ceva unt. Alaturi de un steak, ori faci tartine, foarte bun.

Poti sa le mai prepari ca pe fasole batuta, daca ai o fasole la cutie, gen Bonduelle, le faci pe toate pasta si poti manca pe felii de paine, alaturi de o salata verde.

Daca is fierte al dente, tai cubulete, calesti in putin unt, tai un ardei, adaogi, arunci ceva paste fierte peste si gata, iaca!

Edit: inca o idee: supa crema. Supa crema de pastarnac ori de morcov este foarte apreciata aici. Pui un cub de unt, calesti putina ceapa tocata, eventual o feliuta de usturoi, dai cu pastarnacul si morcovul la piureiat.

Pui niste apa la fiert, daca ai ceva zeama de oase si mai bine, ori doar de alte legume, adaugi piureul, amesteci putin, adaugi niste smanatana de frisca, pui ceva piper, sare, ceva patrunjel si gata. Seara poate fi o cina lejera si gustoasa.

Mda, edit 2: pateuri cu morcov/pastarnac cuburi, putina branza, ori cu ciuperci si mult marar.

Hi hi hi! Laponel daca e invatata sa manance sanatos are idei sanatoase,eu m-am gandit instant la salata de beof,sau rusa daca e fara carne :sad1: :) Sunt incurabila ma'... :)
  • Author

Lapona esti o comoara la casa omului :sad1: :)!!!! Multumesc pentru multitudinea de ideii. Am astfel ocazia de fiecare data cand am zarzavaturi fierte sa fac cate ceva diferit.

Prima idee de folosire a zarzavaturilor a fost salata de beof Geany doar ca eu trag mai mult la produsele fara carne :).

• Author
Am incercat prima reteta care mi-ai dat-o pentru refolosirea morcovilor....o multitudine de arome: nucsoara, usturoi.Produsul finit a fost delicios. :105: Multumesc!
  • Author

Multumim!

Nu am mai reusit sa fac poze deoarece eram pe fuga si nu era timp de stat la fotografiat :mad:. Voi reveni alta data cu o poza pentru ca sigur o sa mai repet reteta.