December 4, 200916 yr comment_5349 Reteta este luata de pe cookaround http://www.cookaround.com/yabbse1/showt ... heese+cake. Am folosit pentru baza 125 gr biscuiti McVitie's pe care i-am mixat impreuna cu 60 gr unt ( nu l-am topit) 2 linguri de zahar si un praf de scortisoara. Am tapetat o forma cu aceasta baza, si am lasat la frigo cat am mixat umplutura de branza. apoi am mixat bine, 2 cutii de branza Philadelphia (400 gr) cu cca 150 gr de zahar, zeama de la o lamaie,si 2 oua. Am turnat aceasta compozitie peste baza de biscuiti , si am dat la cuptorul preincalzit la 150°C cca 20 minute( se acopera cu folie alu, ca sa nu se coloreze. dupa cele 20 min, se stinge focul la cuptor, si se lasa prajitura inca 30 minute in cuptor sa se raceasca.Se amesteca un paharel ( al meu avea 180 gr) de smantana acra cu 2 linguri de zahar ( am pus pudra) si vanilie , se varsa peste prajitura, si se mai da 10 minute la cuptor la 180°C. Apoi se lasa sa se raceasca , si se lasa cateva ore la frigider. se poate servi cu fructe sau natur. Report
December 4, 200916 yr Author comment_5355 Adriana please, aseaza tu pozele in ordine...nu stiu ce s-a intamplat. una e chiar dubla Report
December 4, 200916 yr comment_5390 Da. Arata bine si e pe lista. Acum mai mimez postul si nu mi se pare chiar de post, asa ca balesc si colectionez retete. Stella, jos palaria. Report
December 4, 200916 yr comment_5459 Adriana please, aseaza tu pozele in ordine...nu stiu ce s-a intamplat. una e chiar dubla Stella,sper ca am reusit ordinea Report
December 4, 200916 yr comment_5473 Stella, daca e cea cu sosul de capsunele am facut-o si eu acu vreo 2 ani, e dementiala. Report
December 4, 200916 yr Author comment_5477 Adriana please, aseaza tu pozele in ordine...nu stiu ce s-a intamplat. una e chiar dubla Stella,sper ca am reusit ordinea merci Miha. e perfect Adriana , aia este . e intradevar f. buna, si se face usor. Report
December 4, 200916 yr comment_5499 Stella, Arata tare bine.Pare o prajitura fina si racoroasa.Te imbie sa gusti o feliutza.Multumesc pentru reteta. Vreau sa te intreb daca alufolia nu se lipeste de crema.Ai uns-o cu ceva ? Report
December 5, 200916 yr Author comment_5539 Pisco, alufolia am pus-o peste tava ( rotunda) asa ca nu atingea deloc ingredientele.asa zicea tanti aia in reteta , asa am facut.acum caut reteta unei prietene americance ( care intre timp a plecat in alt sat ) si cand o gasesc incerc si cealalta versiune.tin minte ca era wowwwwwwwwww superbuna si aia. Report
December 5, 200916 yr comment_5551 Stella,intotdeauna ne rasfeti cu retete usoare,simple dar de mare efect. Report
December 7, 200916 yr comment_6549 Daca-i simpla, e pentru mine! Strang idei, fiindca in week end are copilul 2 prieteni in vizita, care stau vreo 2 zile si trebuie sa-i rasfat. Stella, asta va fi unul din rasfaturi. Arata super, merci! %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> PS va fi my own style, nu NY style Report
December 8, 200916 yr comment_6755 Daca-i simpla, e pentru mine! PS va fi my own style, nu NY style stello, stai linistita ca n-ai sa-ti recunosti reteta, asa se traduce. Report
December 8, 200916 yr Author comment_6758 Moatzo...poate gasim idei noi datorita lu' boni...si cum eu il stiu pe fiisau, si daca pretinii is la fel de amatori de dulciuri...cred ca doar un cheese cake nu le-o fi de ajuns , asa ca boni, mai prospecteaza te rog Report
December 8, 200916 yr comment_6761 ai vazut baieti la douaj' de ani care sa nu fie innebuniti dupa dulciuri? si-al meu e addicted, of! Report
December 28, 200916 yr comment_12459 am facut-o si eu de Craciun si cu siguranta o voi mai face cat de curand pentru ca este delicioasa....va prezint varianta mea cu jeleu de piersici si cu ciocolata alba deasupra multumesc muuuuult pt reteta Report