December 5, 200916 yr comment_5609 [align=center]Medalion de vinete E o reteta simpla.Pentru incepatori,dar gustul e divin.Trebuie sa o incercati neaparat ! Emoticonul e potrivit,pentru ca trebuie stropite cu bere. Avem nevoie de : -o vanata mare,sau 2 mai mici-aprox 400 g-2 oua,-faina,pesmet-200g mozarella,sau orice branza care se topeste frumos la cuptor-rosii sau pulpa se rosii depelate-sare,piper,busuioc,ulei de masline-ulei pentru prajit Procedimento vorba Dorei, Am taiat vinetele felii,fara a le curat de coaja.Le-am sarat ,piperat si le-am lasat pe servetele sa transpire. Am pregatit ingredientele pentru paneAm imbracat vinetele in rochite si le-am bronzat in ulei,pe ambele fete. Am pregatit vasul.L-am uns cu putin ulei si apoi am asezat vinetele.Pe fiecare medalion,se pune o bucata de mozarella,o rosie sau rosii cuburi depelate. Parfumati medalioanele cu frunzulite de busuioc,sare ,piper si cativa stropi de ulei de masline.Asa arata inainte de a le da la cuptor. Dupa 15- 20 de minute sunt gata. Pofta buna ![/align] Report
December 5, 200916 yr comment_5690 Astea le-am facut deja!Foaaarte bune,si o sa le tot refac,mai ales pentru Denise Report
December 5, 200916 yr comment_5704 Fac si eu asemanator si sint foarteeee bune.arata tare bine prima poza Report
December 6, 200916 yr Author comment_5949 Multumesc Natasha. Daca le-ati facut ,sau le-ati mai laudat e foarte bine. :roll:Doar no sa le lasam mostenire...le tragem dupa noi. Report
December 6, 200916 yr Author comment_5958 Foxi, Sa faci vinetele pane si sa pui multa mozarella ,ca asta e tot farmecul. Report
December 6, 200916 yr comment_5964 Foxi, Sa faci vinetele pane si sa pui multa mozarella ,ca asta e tot farmecul. Sa traiti, am inteles!!!!! Report