February 9, 201115 yr comment_76570 [center] Sunt foarte multe retete de gnochhi,toata lumea stie sa faca,o mancare rapida fie ca-i pranz sau cina.Aici pe forum,:LYLYle-a dedicat un intreg topic.Gnocchi pe care i-am facut acum sunt clasici fara branza,iar sosul cu rosii si ciuperci. Pentru gnocchi[i][b][i][size=4]500 gr cartofi fainosi200gr faina2 galbenuse300 gr spanac putin aburit si scurs foarte binesare si piper dupa gust[/size][/i][/b][/i] Pentru sos:[i][size=4]2 conserve de rosii de buna calitate 1 ardei2 cepe mijlociicimbru dupa gusto lingurita de zahar2 linguri de ketchupsare si piper dupa gust[/size][/i] Am spalat spanacul si l-am aburit cateva minute Si am pregatit ingredientele pentru sos Cartofii mei au fost albi ,dar destul de buni ,desi se zice ca cei roz ar fi cei indicati,i-am fiert in coaja Dupa ce s-au racit putin ,i-am pus in mijlocul fainii si i-am zdrobit cu fundul unei cani ,merge perfect si e foarte la indemana. Am pus spanacul si galbenusele Si-am incropit un aluat din care am facut suluri potrivit de groase pe care le-am taiat apoi oblic Am pregatit sosul apoi,Intr-o lingura de ulei de masline am pus 2 graunti mari de usturoi taiati in jumatate Cand am vazut ca sfaraie bine am pus rosiile,lingurita de zahar si cimbru,si-am adaugat ceapa si ardeiul maruntite Am adaugat o cana mare de apa s-am lasat sa fiarba la foc mic vreo 30 min pana s-a ingrosat sosul si au iesit toate aromeleAm taiat ciupercile si nu le-am mai calit le-am pus direct in sos,pentru a-si pastra aroma ,au mai stat la fiert vreo 5 min ,iar la sfarsit am adaugat 2 linguri de ketchup s-am mai lasat vreo 2 min.Am pus ketchup pentru ca nu am vrut sa mai pun faina iar gustul putin acrut a completat paleta,puteti pune putin otet sau lamaie daca nu sunteti fan ketchup,iar sosul puteti sa-l faceti cu rosii proaspete,asta e doar o alternativa rapida cand tre sa faci ceva de mancare ,iar timpul e scurt. Am clocotit apa si am pus gnocchi pentru cateva minute.Cand se ridica la suprafata sunt gata Serviti cu incredere si pofta mare ,o nebunie de gusturi [center] [/center] [/center] Report
February 9, 201115 yr comment_76575 Eu inca nu m-am hotarat daca imi place mai mult sa fac gnocchi sau sa-i mananc. Sigur pe ai tai i-as manca acum. Report
February 9, 201115 yr Author comment_76579 Eu inca nu m-am hotarat daca imi place mai mult sa fac gnocchi sau sa-i mananc. Sigur pe ai tai i-as manca acum. Poftim la masa!Pentru tine fac si mai bun! Report
February 9, 201115 yr comment_76584 Stiu ca am mai spus pe undeva ca gnocchi astia-s wow,si nimic nu ma poate opri s-o mai spun odata!Arata de zile mari! Report
February 9, 201115 yr comment_76594 Nico, o mancare sanatoasa prezentata extraordinar. Arata super bine. Felicitari! Report
February 10, 201115 yr Author comment_76687 Stiu ca am mai spus pe undeva ca gnocchi astia-s wow,si nimic nu ma poate opri s-o mai spun odata!Arata de zile mari! Am citit mesajul ,si-ti multumesc de 2 ori, ,chiar ma bucur ca ti-au placut Nico, o mancare sanatoasa prezentata extraordinar. Arata super bine. Felicitari! Asa e ,foarte usor de mancat si culmea chiar satioasa,mai fac si cu sos alb,foarte buni si asa,mersi mult Report