March 17, 201115 yr comment_82188 Ingrediente[u]250 gr de unt moale250 gr de zahar2 lamii 3 oua250 gr faina1/2 plic de praf de copt[/u] Am primit 2 lamii adevarate din Calabria si modul cel mai bun de a le folosi era un dulce lamiios, pentru cei carora le place gustul de lamiie.Am amestecat zaharul cu untul moale in Kenwood, apoi am adaugat ouale pe rind unul cite unul, sucul de la o jumatate de lamiie si apoi faina amestecata cu praful de coptcoapta o ora la 180°CCit inca era calda am insiropat-o cu sucul unei lamii la care am adaugat un pic de zaharGlazura am facut-o din sucul de la o jumatate de lamiie si zahar prafSi sectiunea Report
March 17, 201115 yr comment_82190 Cat am stat in SUA, era prajitura mea favorita. As face-o in weekend Sectiunea e inainte de a pune glazura? Report
March 18, 201115 yr comment_82293 Mmmmm, yam-yam....Mai bine ma duc la topicul ala cu "The Lola story..." Report
March 18, 201115 yr comment_82353 Va impartasesc si eu o reteta pentru Tort de Lamaie glazurat [color=#FF0000]Ne-ar fi placut mai mult daca participai cu o reteta si o imagine mai mare,fara a face reclama la site(vezi Regulamentul forumului si regulamentul de la Retete de dulciuri în imagini).Multumesc si bun venit la noi [/color] Report