March 25, 201115 yr comment_83442 [b]Ati observat ca am iesit la pascut,vorba Piscotelului.Am facut zilele trecute supa asta de broccoli,si am decorat cu cîte 2 felite de bacon uscate în cuptor,asa ca va rog sa le ignorati.Pentru supa si crutoane nu a trebuit sa moara nimeni,asa se încadreaza aici la vegetariene 500 g broccoli2 cartofi1 ceapa1 lingura ulei de masline1,2 L supa de legume100 ml smîntîna2 linguri suc de lamîiesare,piper [u]Pentru crutoane:[/u] 2 felii de pîine veche30 g unt2 catei de usturoi1 lingura patrunjel,tocat [center]Se toaca ceapa grob.Broccoli se desface în buchete,crtofii se curata si se taie cubulete mici. Uleiul de masline se încalzeste usor,se adauga ceapa si se dunstuie pîna devine transparenta.Se adauga cartofii si broccoli,si se calesc împreuna înca 2-3 minute.Se toarna supa si se fierbe 20-25 minute acoperita pe foc moderat . Între timp se taie pîinea cubulete,usturoiul si patrunjelul se toaca fin,iar untul se taie în bucati mici.Se amesteca totul într-o forma termorezistenta si se coace la 200 °C pîna crutoanele devin aurii. Supa de broccoli se face piure cu un mixer vertical,se adauga smîntîna si se mai lasa 2-3 minute sa fiarba usor pe foc moderat.Se potriveste de sare,piper si zeama de lamîie. Se serveste cu crutoane. [/b][/center] Report
March 26, 201115 yr comment_83499 Bun, bun, chiar azi am facut piatza si am luat tot ce e necesar.O bunatate oricum cremele astea, eu in fiecare saptamana comit cate una, mai ales ca sunt bune de post(normal cu smantana de soya) Ce mi-a atras atentia de ceva timp sunt vasutzele tale, imi plac de numai Report
March 26, 201115 yr Author comment_83509 Bun, bun, chiar azi am facut piatza si am luat tot ce e necesar.O bunatate oricum cremele astea, eu in fiecare saptamana comit cate una, mai ales ca sunt bune de post(normal cu smantana de soya) Ce mi-a atras atentia de ceva timp sunt vasutzele tale, imi plac de numai Asta cu coada îl am 3 marimi.Nu mai stiu care mi-a zis ca arata ca un ozn(parca arcadia pe blog ) Report
March 30, 201115 yr comment_84034 Cum spuneam azi e zi de post,asa ca am comis-o, desi eu am completat cu conopida ca nu imi mai ajungeau broccoli ca facusem ieri la cuptor .Normal ca pt a fi de post complet eu am inlocuit smantana cu smantana de soya. Report
March 30, 201115 yr Author comment_84059 Cum spuneam azi e zi de post,asa ca am comis-o, desi eu am completat cu conopida ca nu imi mai ajungeau broccoli ca facusem ieri la cuptor .Normal ca pt a fi de post complet eu am inlocuit smantana cu smantana de soya.Eu mîine vreau sa fac supa de leurda cu perisoare,a petunelei. Report
March 30, 201115 yr comment_84069 Cum spuneam azi e zi de post,asa ca am comis-o, desi eu am completat cu conopida ca nu imi mai ajungeau broccoli ca facusem ieri la cuptor .Normal ca pt a fi de post complet eu am inlocuit smantana cu smantana de soya.Eu mîine vreau sa fac supa de leurda cu perisoare,a petunelei. buna idee, sa vad daca mai gasesc leurda.Daca nu ploua in we poate trag o fuga prin paduri sa caut si leurda si urzici. Report