Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

m-azvirl di pi jiam

Featured Replies

acum ca a inteles ca el da de mincare la mitza, e clar ca mitza e ceva inferior, nu mai maninca din farfurie cu ea.

Da?!? Asta nu stiam eu!... ca omul e superior pisicii. Asta din punctul de vedere al omului, dar daca te pui in pielea pisicii?

Un exercitiu bun pentru a vedea relativitatea celor gindite de un adult functional, e sa citim "Lauda omului" de Nichita Stanescu.

Raspunsurile la intrebarile tale sint da, da, da pe toata linia. Dar faptul ca ai / am copii nu te / ma face automat si un maestru in educatie, de acord?

• Author

acum ca a inteles ca el da de mincare la mitza, e clar ca mitza e ceva inferior, nu mai maninca din farfurie cu ea.

Da?!? Asta nu stiam eu!... ca omul e superior pisicii. Asta din punctul de vedere al omului, dar daca te pui in pielea pisicii?

Un exercitiu bun pentru a vedea relativitatea celor gindite de un adult functional, e sa citim "Lauda omului" de Nichita Stanescu.

Raspunsurile la intrebarile tale sint da, da, da pe toata linia. Dar faptul ca ai / am copii nu te / ma face automat si un maestru in educatie, de acord?

bine, io am crezut ca vrei sa vorbim serios. daca incepi cu faze de gen "da' daca mitza e superioara omului", apoi te anunt politicos ca nu-s destul de beat pentru discutia in cauza. din punctu' meu de vedere, cind a da de mincare la b (care depinde de a), apoi a>b.

maestru in educatie? ce-am zis io asa ceva? da' ma intrebam daca are fro substanta ce zici tu sau daca doar vrei sa bagi ceva "in contra". m-am lamurit de la faza cu mitza vs om.

bine, io am crezut ca vrei sa vorbim serios. daca incepi cu faze de gen "da' daca mitza e superioara omului", apoi te anunt politicos ca nu-s destul de beat pentru discutia in cauza. din punctu' meu de vedere, cind a da de mincare la b (care depinde de a), apoi a>b.

maestru in educatie? ce-am zis io asa ceva? da' ma intrebam daca are fro substanta ce zici tu sau daca doar vrei sa bagi ceva "in contra". m-am lamurit de la faza cu mitza vs om.

Nici prin cap nu mi-a trecut sa "bag" ceva doar "in contra", eu cred in ceea ce spun si chiar daca raspunsul tau ma dezamageste, nu o sa ma retrag din discutie. Am crezut ca vrei puncte de vedere diferite. Cind o sa fii suficient de beat, daca asta e o conditie necesara, te astept sa te intorci la dialogul cu mine.

Daca feciorul tau e superior pisicii iar tu esti superior feciorului, nu vad de ce tie iti vine sa te arunci pe geam, si nu se arunca pisica. Disperarea e, exclusiv, o problema de superioritate?

Well, atunci admit it, big guy: fii-tu te are in plasa si gata! :D Ia pune-ne si niste poze, ca nu i-am mai vazut zulufii de multa vreme! Si zi-i ca il felicitez, ca e acul cojocului tau! =)) =))

mai, mai face figuri da' in general e managiuibil. afara de faza cu mincatu' ca porcu'. iar amu' ca exista fraxu' e chiar mult mai simplu. poza vrei? ui colea

De ce i-ati retezat draga zulufii copchilului? Esti gelos ca e mai frumos ca tine. Iaca si mai destept si mai frumos. Si voilà, conflictul dintre generatii e deja pregatit :D ! Andreiushka babushka, sa pupam! :D

• Author

Vaxile, ce metoda ai abordat?

aia de-ai zis-o tu, "nu maninci, se confisca". amu' murdareala s-a redus la cam 10%, uneori chiar mai nimic. sar'na inc-o'ata!!

• Author

Well, atunci admit it, big guy: fii-tu te are in plasa si gata! :D Ia pune-ne si niste poze, ca nu i-am mai vazut zulufii de multa vreme! Si zi-i ca il felicitez, ca e acul cojocului tau! =)) =))

mai, mai face figuri da' in general e managiuibil. afara de faza cu mincatu' ca porcu'. iar amu' ca exista fraxu' e chiar mult mai simplu. poza vrei? ui colea

De ce i-ati retezat draga zulufii copchilului? Esti gelos ca e mai frumos ca tine. Iaca si mai destept si mai frumos. Si voilà, conflictul dintre generatii e deja pregatit :D ! Andreiushka babushka, sa pupam! :D

din cauza ca aici is 32 de grade si 95% umiditate. igiena, soro!! si amu' trebe iar tuns, da' oare mai sta?

stiu mah ca e mai mumos si mai distept ca taxu, deja e coada de gagici la mine la usa :D. mai interesant e ca ii place si sa ne "luam la trinta". la inceput il lasam mereu sa cistige usor, si s-a burzuluit. asa ca acu' ma fac si io mai din greu ca ma-ncordez. da' ma rog, asa eram si io cind eram ca el. copil, se joaca. atita vreme cit maninca frumos, e perfect.

• Author

Na Vaxili, arata-i lui Andrei:

da, sexy mamica, mersi. in rest ... fumee, andrei are 2 ani nu 10 luni!! ala stie sa-i faca el mitzii asa. sa vezi cum o alearga cu laseru'!

sa vezi cum o alearga cu laseru'!

la vremea lui, frati-miu, care tocma ce-a facut patruj de ani, lega tinichele de coada matzelor. acum vad c-au evoluat lucrurile, da' esenta-i tot aia.

• Author

sa vezi cum o alearga cu laseru'!

la vremea lui, frati-miu, care tocma ce-a facut patruj de ani, lega tinichele de coada matzelor. acum vad c-au evoluat lucrurile, da' esenta-i tot aia.

nu mai, no harm done. pui laseru pe covor si mitza fuge dupa spot.