Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ce troznai i-au mai trecut prin minte la alamic

Featured Replies

andrei a iesit din uichendu' asta cu doo cucuie si o vinataie pe obrazu' sting, o zgirietura pe mina stinga si una pe cur.

cucuiu' unu l-a facut dindu-se pe gheatza pe fotoliu. din pacate pentru el, a calculat gresit, s-a rasturnat si a cazut in cap. din fericire, avea viteza foarte mica si a pus si miinile. vinataie slaba.

cucuiu' doi l-a facut dindu-se pe "cal". eu i-am zis ca nu tre' sa puna prea multa forta, nu mult avint, pozitia de calarit CENTRALA. pina sa-i explic si cum e cu rezonanta, oscilatiile armonice intretinute si amplitudinea (pe un ton din ce in ce mai ridicat) ... s-a dat peste cap cu tot cu cal. din nou, mai mult sperietura. si nu, n-aveam cum sa intervin, il aveam p-alalalt in brate.

zgirietura de pe mina e de la mitza, c-a tras-o de coada. bine i-a facut. l-a tras de blana si pe motan si ala nu l-a pocnit, da' l-am pocnit io. ce-o avea cu bietu' animal?

aia de pe cur insa, nu stiu cum a reusit-o!!

• Author

hahaha! cand a cazut de pe cal probabil!

nnnu, l-am urmarit azi, inclin sa cred ca s-a zgiriat in stanley

Vaxile, nu esti singur...

Sambata am fost la ziua unei fetite. Au facut amandoua varii traznai, dar Giulia a cazut de cate ori... nimic important, cateva vanatai.

La intoarcerea acasa cu bicicletele, Mara (5 ani) s-a gandit bine sa intre cu bici propria si personala in bici a mea. Concluzie: eu, Giulia (2 ani) si bici mea in mijlocul strazii. Norocul Giuliei ca e dotata cu casca... oricum si-a prins manuta stanga sub bici. Iti poti inchipui cam cum arata.

Duminica dimineata au fost cu mama in parc... alte cazaturi, vanatai si zgarieturi...

Dupa amiaza am iesit toti la o plimbare, oare are sens sa ma mai repet?! Cazaturi, vanatai, zgarieturi... Daca o vezi te sperii...

A,si ultima chestie cu care reuseste sa ma enerveze la culme... a ajuns la concluzia ca-i place sa fie tunsa, si cum vrea sa o faca cu manuta ei, cum prinde o foarfeca se cioparteste. Nu mai stiu pe unde sa ascund foarfecele. E ciopartita toata...

• Author

Vaxile, nu esti singur...

Sambata am fost la ziua unei fetite. Au facut amandoua varii traznai, dar Giulia a cazut de cate ori... nimic important, cateva vanatai.

La intoarcerea acasa cu bicicletele, Mara (5 ani) s-a gandit bine sa intre cu bici propria si personala in bici a mea. Concluzie: eu, Giulia (2 ani) si bici mea in mijlocul strazii. Norocul Giuliei ca e dotata cu casca... oricum si-a prins manuta stanga sub bici. Iti poti inchipui cam cum arata.

Duminica dimineata au fost cu mama in parc... alte cazaturi, vanatai si zgarieturi...

Dupa amiaza am iesit toti la o plimbare, oare are sens sa ma mai repet?! Cazaturi, vanatai, zgarieturi... Daca o vezi te sperii...

A,si ultima chestie cu care reuseste sa ma enerveze la culme... a ajuns la concluzia ca-i place sa fie tunsa, si cum vrea sa o faca cu manuta ei, cum prinde o foarfeca se cioparteste. Nu mai stiu pe unde sa ascund foarfecele. E ciopartita toata...

mai, la astia mici le place sa-si faca cucie, sau ce naiba? noua placere a lu' andrei: se arunca cu curu'-n apa.

desenezi pe pereti? treci si freaca. s-a suparat ca i-am facut poza, stie ca o sa o vada si bunici si prieteni =))

post-49-13028406393958_thumb.jpg

desenezi pe pereti? treci si freaca. s-a suparat ca i-am facut poza, stie ca o sa o vada si bunici si prieteni =))

Hahhaha,Denise era maaare pictorita!Pe la 3 ani jumate scria anumite cuvinte,numele ei,ale noastre,nume de magazine...etc

Odata a pictat cu PIXUL! deasupra canapelei un tablou de mare frumusete,iar jos în dreapta s-a semnat precum Picasso!

Aaaa,si a zis ca nu a fost ea!

Va asigur ca atunci cînd e liniste,copiii devin mari artisti.

Putin mai tîrziu,era deja mai marisoara,l-a pictat pe copilul lui nasa-sa!I-a tras un face painting de toata frumusetea.Am si poze =)))

Problema e ca-l pictase cu tot felul de creioane si carioci,ca abia l-a putut curata.Cînd a plecat acasa înca avea urme de verde si rosu pe fata :)

...mai, la astia mici le place sa-si faca cucie, sau ce naiba? noua placere a lu' andrei: se arunca cu curu'-n apa.

Retrag ce am spus. Pîna la urma, seamana cu tine. =))

• Author

desenezi pe pereti? treci si freaca. s-a suparat ca i-am facut poza, stie ca o sa o vada si bunici si prieteni :)

no shit? ai vazt pozele de pe fesbuc, ce-a mai facut simbata teroristu' meu, da? ale tale-s 2 ingerase.