December 7, 200916 yr comment_6339 Ingrediente2oua +2 albusuri120g zahar100ml ulei100g nuci macinate300-350g faina 1/2plic praf copt3 kivi 3 portocale2 felii banana3 stafide 6 fire patrunjel500ml frisca am pregatit fructele si le-am lasat la scurs pana m-am ocupat de aluatportocala am taiat-o dupa metoda mayei de aici viewtopic.php?f=9&t=120 am batut ouale, albusurile, zaharul , un praf de sare si praful de coptam adaugat uleiul, apoi nucile si apoi faina am pregatit tava astfel (din lipsa de tava speciala de tarta si vrand ca tarta sa aiba interior de umplut)am pus o farfurie de tabla in tava apoi am imbracat in hartie de coptam pus compozitia si am dat la cuptor la foc mai marela inceput apoi la foc mic spre potrivit pana la coacere am batut friscafiindca nu s-a copt cum ma asteptam am umplut cu frisca si fructe si dedesupt si deasupraornand dupa imaginatie(ideea luand-o de pe net http://dana2dor.blogspot.com/2008/11/ta ... field.html) Report
December 7, 200916 yr comment_6486 Misto de tot treaba cu farfuria!!!ce idee!!! Îmi place cum ai decorat-o cu fructe.Asta le place la copilasi Report
December 7, 200916 yr Author comment_6509 Misto de tot treaba cu farfuria!!!ce idee!!! Îmi place cum ai decorat-o cu fructe.Asta le place la copilasi multumesc asta si caut cand fac ceva sa fie atragator pt ei ca imi place sa ii vad incantati Report