December 7, 200916 yr comment_6347 500g biscuiti200g zahar50g cacao250ml lapteesenta rom 100g unt 3 banane100g zaharunt ~20gzeama de la o jumatate de portocalascortisoara nuca macinata intai am pregatit bananeleam pus intr-o tigaie zaharul si untul si am amestecat pana s-a caramelizatapoi am pus bananele taiate pe lung si in jumatateapoi am stors jumatate de portocala si am lasat 2-3 minute pt a se patrunde gusturileam dat deoparte si am am scos bananele intr-o farfurie pudrandu-le cu putina scortisoara am amestecat zaharul, cacaua, laptele; le-am pus pe foc si le-am dat cateva clocoteam luat deoparte si am adaugat untulcand s-a mai racit un pic am adaugat romul (un sfert de sticluta), apoi biscuitii dati pe masina de nuciam amestecat pt omogenizare pe o hartie de copt am presurat nuca macinataapoi am intins biscuitii; am pus pe o margine un rand de banane am rulatam pus si la mijloc si pe marginea cealalta cate un rand de banane si am rulat si cealalta margine unindu-le la mijlocam dat o forma cat mai rotunda si am dat la frighider cateva oream scos, am feliat si am asezat pe platou si mai aproape Report
December 7, 200916 yr comment_6393 Cool!Usor de facut.O sa se bucure mica mea bucatareasa Merci Report
December 7, 200916 yr Author comment_6587 Cool!Usor de facut.O sa se bucure mica mea bucatareasa Merci cu placereastept impresii si poze Report
January 3, 201313 yr comment_178274 A fost foarte buna rulada. Bananele caramelizate au adus un gust placut, iar ce mi-a ramas (ca nu am pus tot in rulada) am mancat cu frisca . Report
January 6, 201313 yr comment_178760 faceam si eu reteta asta, dar fara sa caramelizez bananele pe care le asezam pe-un strat de cocos. era f aratoasa cand o feliam. n-am observat, biscuitii au fost cu cacao, Aura? Report
January 6, 201313 yr comment_178781 Nu, au fost simpli si am adaugat eu cacao. In poza au iesit mai deschisi la culoare decat in realitate. A, uite ca am uitat sa pun nuca de cocos... Report