May 12, 201115 yr comment_88544 tre sa-l iau pe domnu asta la mine acasa. Poate face un nou proiect deoarece asa mic spatiu am si eu si uite cum din fierar domnu poate ajunge cofetar Report
May 12, 201115 yr comment_88547 Duar unpic mai mica decat locuinta mea, dar mult mai bine organizat .ce fain se vede oala aia cand sta omu pe wc! se face acolo un miros fusion... cred. foarte fain proiectul, eu as mai fi pus totusi o usa in plus unde e chiveta de la baie, ca sa tii mirosul de buda cat mai departe de bucatarie Report
May 12, 201115 yr comment_88555 Duar unpic mai mica decat locuinta mea, dar mult mai bine organizat .ce fain se vede oala aia cand sta omu pe wc! se face acolo un miros fusion... cred. foarte fain proiectul, eu as mai fi pus totusi o usa in plus unde e chiveta de la baie, ca sa tii mirosul de buda cat mai departe de bucatarie In dulapul acela unde-i WC-ul, chiar in spate are un geam destul de mare. Oricum pt WC-urile fara geam se pot pune acele ventilatoare speciale. Cat despre pus usa la chiuveta, cred ca el s-a gandit ca o foloseste si in timp ce gateste asa incat e de preferat sa nu trebuiasca sa inchida, deschida usa de fiecare data, de multe ori cu mainile unse ori murdare de la cojile de cartofi ori alte chestii. Avantajul caselor astora e ca sunt mereu aranjate. Nu-i ca la mine, haos pe 140 mp2. As schimba maine apartamentul unde locuiesc eu cu garsoniera aceea din Barcelona. Chit ca ar trebui sa renunt la 90% din garderoba Report
May 12, 201115 yr comment_88556 Recordul e asta: micro-garsoniera de 8 m2 in Manhattan. Si cu asta as schimba! http://www.youtube.com/watch?v=JZSdrtEqcHU&feature=relmfu Report
May 12, 201115 yr comment_88588 Depinde de conteaza cel mai mult..as prefera un apartament normal in New Jersey decat cutiuta de pantofi din Manhattan..Eu as simti ca ma sufoc in asa locuri micute Report
May 12, 201115 yr comment_88591 Depinde de conteaza cel mai mult..as prefera un apartament normal in New Jersey decat cutiuta de pantofi din Manhattan..Eu as simti ca ma sufoc in asa locuri micute Pe mine m-au distrat si comentariile din subsolul video-ului Holy crap - if she farted she'd kill herself. - apropo de sufocare / Strickly missionary sex in that bed..um, no thanks Report
May 12, 201115 yr comment_88596 Laura, sa inteleg ca unde e bucataria nu e si o chiuveta mica?? asta e nasol, gata, m-am desumflat. Draga mea, hai sa facem schimb, vin-o tu aici pe 35m2 si vin eu la tine . E organizat aici sa stii, esti nevoita sa tii cat mai putine lucruri,deci sa fii eficienta la maxim , ceea ce ajuta cu siguranta bugetul! Si am si bucatarie separata, cu geam . Apropo de wc-uri cu ventilator, e plina irlanda de ele, posed si eu asa ceva, dar crede-ma ca nu e o idee buna Report
May 12, 201115 yr comment_88603 Laura, sa inteleg ca unde e bucataria nu e si o chiuveta mica?? asta e nasol, gata, m-am desumflat. Draga mea, hai sa facem schimb, vin-o tu aici pe 35m2 si vin eu la tine . E organizat aici sa stii, esti nevoita sa tii cat mai putine lucruri,deci sa fii eficienta la maxim , ceea ce ajuta cu siguranta bugetul! Si am si bucatarie separata, cu geam . Apropo de wc-uri cu ventilator, e plina irlanda de ele, posed si eu asa ceva, dar crede-ma ca nu e o idee buna Oooo am vazut eu prost. Nu fii dezamagita, are chiuveta in dulapul acela numit bucatarie. Poate s-a terminat bugetul pe cand sa puna usa la chiuveta aceea alba. Totusi nu inteleg de ce a pus la cabina de dus geamurile acelea transparente. Foarte bine gandit, pana la cel mai mic detaliu. Report