May 21, 201115 yr comment_89761 Vrand sa fac reteta Aurei de salata cu castraveti si cocos am ajuns sa o fac pe asta din lipsa de cocos care eram convinsa ca-l am. 100 gr rucola8 baby mozzarellasare, piper3 linguri ulei de rapitza(il inlocuiti daca nu va place)1 1/2 linguri otet de vin(eu am pus de nuci)1 lingura nuci/alune macinate1 ou4 linguri pesmet1 lingura faina100 ml ulei de plante Rucola se spala si jumatate din cantitate se toaca iar restul se pastreaza pt salata.Mozzarella se condimenteaza si se da prin rucola.Pentru vinegretta se amesteca cu otetul, uleiul, sarea si piperul si se adauga nucile.Bilutele de mozzarella date prin rucola se dau prin pesmetul amestect cu faina si se pun in uleiul incins la 180 gr, cam 3-5 min, dar nu mai mult, ca apoi ramane doar paneul si nema mozzarela .Se scot pe hartie absorbanta si se pun peste restul de rucola cu vinegretta.Se serveste cu ciabatta(eu am sarit, ca nu papa paine) Oul meu avu 2 galbenusuri Report
May 22, 201115 yr comment_89841 Arata într-un mare fel,si stiu ca papila mea va suferi orgasme multiple Report
May 23, 201115 yr comment_89870 Inghit in sec .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hungry.gif Report
May 23, 201115 yr Author comment_89875 mie-mi spuneti? si inca nu-mi ramasesera bilutele perfect rotunde, acum stiu cum sa le fac exact si sa ramana cat mai multa rucola inauntru si repetir apoi procedura Pisco si mai e si o reteta rapida Report
May 23, 201115 yr comment_89905 mie-mi spuneti? si inca nu-mi ramasesera bilutele perfect rotunde, acum stiu cum sa le fac exact si sa ramana cat mai multa rucola inauntru si repetir apoi procedura Pisco si mai e si o reteta rapida Pai zi si mie cum le faci perfecte?...sa le fac si eu! ______________ Later Edit: Între timp am comis-o si halit-o O sa pun si poze ______________ [center]Si înca un Edit mai later Lecker,danke! [/center] Report
May 24, 201115 yr Author comment_90030 Bravos Maya , vezi ca ti-au ramas rotunde.Le-am repetat si eu,da nu-s cum ca tot nu ramane asa multa rucola inauntru,tb sa ma exersez si restul de ou ramas l-am turnat peste uleiul incins si apoi am pus in salata Report
May 24, 201115 yr comment_90032 Rotunde au ramas,dar ale tale sint si mai faine,ca au panada mai groasa.Tot nu ai spus secretul,dar eu cred ca data viitoare dupa ce le dau prin pesmet si faina,le dau la congelator,si cînd le scot,le mai dau odata prin oul ramas si din nou pesmet,apoi le prajesc si sigur fac crusta mai groasa. Oricum,pentru prima încercare sînt multumita.Mai ales ca îmi place reteta asa mult!Merci Report
May 25, 201115 yr Author comment_90156 Rotunde au ramas,dar ale tale sint si mai faine,ca au panada mai groasa.Tot nu ai spus secretul,dar eu cred ca data viitoare dupa ce le dau prin pesmet si faina,le dau la congelator,si cînd le scot,le mai dau odata prin oul ramas si din nou pesmet,apoi le prajesc si sigur fac crusta mai groasa. Oricum,pentru prima încercare sînt multumita.Mai ales ca îmi place reteta asa mult!Merci A doua oara au fost mai grosute ca am dat in mai multe straturi in speranta ca reusesc sa tin cat mai multa rucola inauntru.N-am nici un secret, ma gandeam ca daca fac precum la snitzel voi reusi si aici ,da inca mai tb lucrat Ma bucur ca iti place Report