May 31, 201115 yr comment_91036 Pentru ca mi-am adus din vacanta pastele astea minunate, am cumparat o punga de ciuperci "porcini" intregi (e adevarat congelate, dar la fel de bune la gust), carnati si la treaba! Intr-o tigaie am pus 2 linguri de ulei de masline, pasta de carnati (carnea deci fara mat) bucatele si am lasat sa se perpeleasca bine.Am adaugat apoi ciupercile taiate si am lasat la foc vioi, dupa care am pus un polonic de apa calda din oala in care fierbeau pastele, sare, ardei iute si am lasat la foc moderat. Cand pastele au fiert le-am pus in tigaia cu condimentul facut, am amestecat si gata. Combinatia ciuperci si carnati e minunata.Paste mai am, ca am luat 2 pungi de 500 de gr fiecare. Ciuperci mai cumpar. Si mai fac . Report
June 1, 201115 yr comment_91051 Combinatia ciuperci si carnati e minunata.Te cred, o sa incerc si eu. Report
June 1, 201115 yr Author comment_91121 Combinatia ciuperci si carnati e minunata.Te cred, o sa incerc si eu. La inceput nu vroiam sa pun ulei, am vrut sa las sa elimine carnatii grasimea, dar ciudat..nu prea au avut ce, asa ca am adaugat putin ulei.Iar ciupercile astea porcini intregi sunt minunate, eu am pus o punga de 300 de gr . Any ce bune trebuie sa fie! Yessss ! Report