June 22, 201115 yr comment_93745 1 ceapa 1 catel de usturoi2 rosii taiate maruntbusuiocsare1 cana naut fiert1/2 cana dovleac butternut copt (sau fiert)patrunjel3-4 nuci grosier maruntite Ceapa si usturoiul se calesc in 2 linguri de ulei. Se adauga si rosiile si se amesteca usor. Se lasa pe foc mediu 5 min dupa care se adauga busuiocul si sarea. Se omogenizeaza si se mai lasa pe foc 2-3 min. In final se adauga nautul si se amestecand totul bine. Se rastoarna in farfurie, se orneaza cu bucati de dovleac, nuci si patrunjel. Report
June 22, 201115 yr comment_93748 Faina de tot, as renunta la dovleac ca acu nu mai e si la nuci ca nu ma atrag Report
June 22, 201115 yr Author comment_93750 poti sa pui migdale sau alune in loc de nuci.iar dovleacul poti sa-l inlocuiesti cu cartof dulce.mi-e mi-a placut combinatia naut cu dulceata dovleacului, iar nucile sunt pentru crontaneala. de fapt am plecat de la o reteta pentru bebe al meu in care se pune naut, dovleac si rosii. Pentru noi am adaugat ceapa, usturoiul, nucile si patrunjelul si a iesit chiar fain. Report