Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reteta tort cu fructe congelat

Featured Replies

Bine (ca) v-am gasit!

M-am inscris de cateva zile dar abia acum mi-am facut curaj sa scriu, mai ales ca am nevoie de ajutor :D .

M-a rugat cineva sa-i fac de sarbatori un tort cu fructe si cu bordura de ciocolata, dar pentru ca trebuie sa i-l dau cu o saptamina inainte de Craciun musai sa fie ceva ce se poate congela (zic eu).

Am facut tortul Amico al Dorei si a stat foarte bine congelat, doar ca era cu crema de branza. Nu stiu daca o sa-i placa "clientei", aveti idee si de alte retete? Diplomatul se poate congela? Plus ca trebuie sa fie si dietetic (fara zahar). Cred ca o sa-l fac cu Splenda. Am stevia (lichida) dar nu stiu cum ar iesi blatul.

Si cum se decongeleaza? In frigider sau la temperatura camerei?

Uff!

Multumesc!

[color=#800080]Bine ai venit :D

Diplomatul se poate congela si se pastreaza foarte bine. De asemenea si orice fel de mousse.

Se poate decongela ,la temperatura camerei.

Acum nu stiu ce sa-ti spun despre bordura de cioco :D ,ca eu am congelat torturi ne ornate .

Succes si sa ne spui si noua ce ti-a iesit .[/color]

• Author

Multumesc, mona! :hungry: , m-ai linistit cat de cat...

Cum o sa fie dupa ce se decongeleaza o sa pot doar sa va spun ce-mi spune clienta, eu o sa i-l dau proaspat. Oricum, ea vrea cu fructe deasupra, asa ca si-l orneaza :blackeye:, nu trebuie decit sa "arunce" pe el niste capsuni (vrea din ala care arata ca un ciubar), doar bordura de cioco o sa o pun eu.

Mi-a mai venit chiar acum o idee :hungry: , cred ca o sa fac proba cu tot cu ornat, daca-mi iese va spun si voua :hungry:.