January 2, 201016 yr Author comment_13309 Va urez un An Nou fericit cu sanatate si impliniri!buna si pupici! Report
January 3, 201016 yr comment_13530 [b]va pup fetelor cum ati petrecut trecerea in Noul An?[/b] Report
January 4, 201016 yr Author comment_13645 [b]va pup fetelor cum ati petrecut trecerea in Noul An?[/b] la mine a fost nasol rau dar ieri am avut o bucurieam vazut AVATAR...scenariu simplu dat tot restul merita ceva oscaruri Report
January 5, 201016 yr comment_13865 te pup Carmen, %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> si eu ma dua azi cu Alina sa vad filmul acesta, ea la vazut si mi-a spus ca este bun. Report
January 7, 201016 yr Author comment_14279 te pup Carmen, %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> si eu ma dua azi cu Alina sa vad filmul acesta, ea la vazut si mi-a spus ca este bun.nu uita de floricele......bisou si pe curind nu???? Report
January 8, 201016 yr Author comment_14342 te pup Carmen, %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> si eu ma dua azi cu Alina sa vad filmul acesta, ea la vazut si mi-a spus ca este bun.nu uita de floricele......bisou si pe curind nu???? hei cum a fost filmul???O ZI BUNA!!! Report
January 8, 201016 yr comment_14345 te pup Carmen, %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> si eu ma dua azi cu Alina sa vad filmul acesta, ea la vazut si mi-a spus ca este bun.nu uita de floricele......bisou si pe curind nu???? hei cum a fost filmul???O ZI BUNA!!! Neata Carmen Filmul a fost nemaipomenit, cu efecte speciale deosebite...Dar, fara ochelari de 3Dimensional nu se vad acele efecte minunate, noi am cumparat la intrare in sala....In rest? Ce mai zici ? Fetelor, unde sinteti, haide-ti la o vorba la o gluma, veniti aici ..Va pup pe toate si sanatate multa va doresc ! Report
January 8, 201016 yr Author comment_14397 iubita eu am vizitat un home...camin pt mama...e in voluntari dar costa 750e si e cam restrictiv si auster.....Ca orice pestisoara ce sunt nu stiu care e solutia ideala....merg pe 3 varianteIn rest cumparaturi la AUCHAN...pe care il aud pronuntindu se ca un.... ocean... in engleza...si ma enervezNecazul e ca i un hipermatket din nordul FRANTEI cit de curind o sa cred ca ROMANIA nu i tara latina ci una anglo saxonaAici azi a fost ceata si multa umezeala.......ca n uk........in rest multe bisouri.....lasa fetele fac siesta de dupa sarbatori...vor aparea ele la portita Report
March 1, 201016 yr Author comment_23619 Neata! Carmen, mai este un pic si ne vedem... din pacate am ratat..... Report
April 14, 201016 yr comment_32532 Ca sa-mpac pe cine-am suparat pe-aici, ia vedeti, e de bine?FEMEIA DIN ZODIA PESTI[u]Planeta guvernatoare:[/u][font=Times New Roman][size=3] Jupiter si Neptun, te inzestreaza cu empatie si idealism. [/size][/font][u]Ce spune partenerul despre ea[/u]: ”Este visatoare si o romantica incurabila, plina de emotii intense si contradictorii. Ma face sa trec prin stari de extaz si agonie, mereu ma tine in suspans. Este femeia fara de care nu pot trai. ” Ce spune copilul despre mama din zodia Pesti: ”Este atat de buna la suflet, intelegatoare si iertatoare incat nu mi-as fi putut dori o alta mama. Foarte sensibila, pune suflet in tot ce face pentru mine.”[u]Ce spune seful ei[/u]: ”Se vede pe ea ca face cu placere munca pe care o are si ca are o curiozitate innascuta. Are foarte multe resurse si este mereu o prezenta deosebit de placuta, amabila. ” Sfatul astrelor: Nu gandi negativist si rational despre posibilitatile pe care le ai. Astrele ti-au oferit mult mai multe in aceasta viata decat te gandesti, insa trebuie sa fii optimista. Lasa-ti imaginatia sa zboare si sa te inspire Report
July 2, 201016 yr comment_44938 Ca sa-mpac pe cine-am suparat pe-aici, ia vedeti, e de bine?Da' pi cini-ai suparat? FEMEIA DIN ZODIA PESTI[u]Planeta guvernatoare:[/u][font=Times New Roman][size=3] Jupiter si Neptun, te inzestreaza cu empatie si idealism. [/size][/font][u]Ce spune partenerul despre ea[/u][font=Times New Roman][size=3]: ”Este visatoare si o romantica incurabila, plina de emotii intense si contradictorii. [color=#0000FF]>>>>>>>>>>>>>>>>>>Deja fraza asta este un cliseu care a umplut netul. Ca asa ar fi pestoaicele, hmmm. In ce ma priveste nu sunt neam genul care sa uite de mine visand la Fat-Frumos din Lacrima, din Tei, din Turn In ceea ce ma priveste sunt o femeie foarte bine infipta in realitate si atat de condusa de ea, incat, sincer, nu prea-mi mai ramane timp sa visez. De altfel, la ora actuala chiar nu mai visez la nimic . Insa noaptea, in somn, o da, nu trece o noapte fara sa traiesc ceva. In ce ma priveste, eu simt de multe ori ca duc o viata dubla, cea "reala" si cea din lumea viselor. Caci traiesc efectiv intensiv fiecare vis. Sigur, sunt vise si vise. In unele esti un simplu observator. Dar eu de cele mai multe ori sunt actorul principal. Si le traiesc cu absolut toate simturile. Nu o data m-am trezit singura din somn din cauza reactiilor emotionale avute in vis (ras sau plans sau un miros aparte).Sunt convisa ca omul, indiferent de semnul zodiacal, se formeaza in functie de factorii conreti si in functie de bagajul genetic, intamplari, trairi, experiente etc. La fel de convinsa sunt ca planetele si lunile/satelitii lor naturali, respectiv ritmul cosmogonic au o influenta teribila asupra noastra, pentru ca vorbim de o imensa energie universala. [color=#000000]Ma face sa trec prin stari de extaz si agonie, mereu ma tine in suspans. Este femeia fara de care nu pot trai.Cat priveste romantismul, epitetul asta a devenit unul peiorativ in lumea in care traiesc. Romantica sunt insa in nici un caz in sensul bucolic, ci sunt o romantica focoasa, de genul ca inca mai cred in iubire asa cum este ea lasata de la Dumnezeu: fizica, intelectuala, spirtuala si sufleteasca. Sunt ferm convinsa ca aceasta este iubirea pe viata...si din nefericire suntem prea grabiti si prea centrati pe noi insine, ca sa ne mai oprim sa ne mai gandim si la asta. Si asa sa gasesti iubirea e dificil, sau putini sunt privilegiati sa o gaseasca. Si uite asa...ne continuam drumul la fel de stingheri ca intotdeauna Asa ca, s-a dus si romantismul. Si ce ne mai ramane? Aici o sa fiu moldoveanca sadea si o sa spun, pai nu ne mai ramane decat sa facem haz de necaz [/color][/color] ”[/size][/font] Ce spune copilul despre mama din zodia Pesti: ”Este atat de buna la suflet, intelegatoare si iertatoare incat nu mi-as fi putut dori o alta mama. Foarte sensibila, pune suflet in tot ce face pentru mine.”[u]Ce spune seful ei[/u]: ”Se vede pe ea ca face cu placere munca pe care o are si ca are o curiozitate innascuta. Are foarte multe resurse si este mereu o prezenta deosebit de placuta, amabila. ” Sfatul astrelor: Nu gandi negativist si rational despre posibilitatile pe care le ai. Astrele ti-au oferit mult mai multe in aceasta viata decat te gandesti, insa trebuie sa fii optimista. Lasa-ti imaginatia sa zboare si sa te inspire Report
October 10, 201015 yr Author comment_59276 Buna pestisoarelor,Multumim unei anumite varsatoare care mai revigoreaza topicele cu zodii pe forumuri .Scriem atit de rar incit uitam ca existam.Si acum sa dau replica unei pestisoare cu ascendent in balanta...suntem doua caci si eu ma stabilizez punind un pestisor pe fiecate taler... Si la mine s-au schimbat temperaturile,clima tot 'aluneca'vara sudul merge catre nord si se topesc banchizele si iarna nordul vine catre sud(iaca pun pull-over acum...°Deci ce mai e nou??????????? Report